+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Toivotan sinulle ja kaikille Messilä Golfin naisille hyvää uuden golf kauden alkua! Vielä hetki odotellaan lumien sulamista, kunnes päästään taas nauttimaan rakkaasta harrastuksesta. Korona on vihdoin helpottunut ja pääsemme järjestämään tapahtumat turvallisesti.

Naisten toiminnan painopiste on naispelaajien aktivoinnissa ja saada toimintaan mukaan myös vasta golfin aloittaneita naisia.

Naisten tapahtumissa pyritään huomioimaan kaikki seuran naisjäsenet pelitasosta tai iästä riippumatta. Tärkeätä on hyvän golf-hengen luominen ja sosiaalinen kanssakäyminen, sekä seuran naisten toivomusten ja kommenttien kuunteleminen ja eteenpäin vieminen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin naistoimikunnan naisiin olemme teitä varten.

 

Naistoimikunta on suunnitellut seuraavia tapahtumia tulevalle kaudelle:

Naisten avajaiset toukokuun alussa. Illan ohjelmassa ruokailu Cafe Idassa ja kauden infoa, jonka jälkeen siirrytään Golf Pointiin jossa ilta jatkuu muotinäytöksellä, pikku kisailulla ja houkuttelevilla tarjouksilla Messilän naisille.

Sääntöilta pidetään toukokuun aikana Satu Suihkon toimesta. Käymme läpi droppaus-tilanteita ja reikäpelisääntöjä.

Toukokuussa aloitetaan Naisten peli-illat erilaisin pelimuodoin. Ensimmäisenä iltana tasoituksellinen reikäpeli ja muiden ohjeet löytyvät Messilän tapahtumakalenterista. Peli-iltoihin ilmoittaudutaan tapahtumakalenterin kautta ja lähdöt arvotaan.

Kesäkuussa meillä on valtakunnallinen Naisten sunnuntai ja silloin kaivetaan kaapista kesähelmat ja kesäfiilis. Kisan jälkeen nautitaan klubilla hyvästä ruuasta ja muutaman tuotemerkin esittelystä.

Heinäkuussa pelataan Aamuvirkut ja pelin jälkeen nautitaan maittava brunssi.

Kolmen seuran ystävyysottelu Hyg-Tawg-Meg pelataan Hyvinkäällä. Ottelu on avoin kaikille halukkaille ja joukkueeseen otetaan 10 nopeinta.  

Perinteeksi muodostunut Hola cup Meg-Lg välinen Ryder cup-formaatilla pelattava reikäpelikilpailu pelataan Messilässä.

Syyskuussa on jo päättäjäisten vuoro, pelin jälkeen nautimme iltapalaa.

Kaikista tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa ja lisäinfoa laitetaan naisten sivulle.

Ota rohkeasti yhteyttä,

Terveisin Anne Kortelainen ja Naistoimikunta