+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Messilä Golfin uutena Lady kapteenina toivotan kaikille hyvää uuden golf kauden alkamista. Vielä hetki odotetaan että lumet sulaa kentältä niin päästään nauttimaan meidän rakkaasta harrastuksesta. Golf on ollut minun harrastus lähes 30 v, olen myös ollut aikoinaan mukana naistoiminnassa  ja kilpailutoiminnassa ja osallistunut moniin talkoisiin.

Naisten toiminnan painopiste on naispelaajien aktivoinnissa ja saada toimintaan mukaan myös vasta golfin alkaneita naisia. Naisten tapahtumissa pyritään huomioimaan seuran naisjäsenet laajasti pelitasosta tai iästä riippumatta. Sekä hyvän golfhengen luominen ja sosiaalinen kanssakäyminen ja seuran naisten toivomuksien ja kommenttien kuunteleminen ja eteenpäin vieminen.

Naistoimikunta on suunnitellut seuraavia tapahtumia kaudelle. Naisten avajaiset ja sääntöilta on yhdistetty toukokuun lopulle, illan ohjelmassa on Golf pointin muotinäytös, infoa kauden tapahtumista ja sääntökatsaus. Tämä tapahtuma toteutuu jos korona rajoitukset sen sallii.

Toukokuussa aloitetaan Naisten kuukausikisat jotka pelataan neljänä perjantaina kauden aikana, pelataan 9 reikää ja pelimuoto on PB, Jokaisesta kilpailusta palkitaan kolme parasta tulosta ja päättäjäisissä palkitaan yhteistulosten 3 parasta. Tarkemmat ohjeet löytyy naisten sivulta.

Kesäkuussa meillä on valtakunnallinen Naisten sunnuntai, silloin kaivetaan ne lierihatut kaapista ja aloitetaan aamu salsan askelilla, kisan jälkeen nautitaan klubilla hyvästä ruuasta.

Heinäkuussa on vuorossa kesäretki Nurmijärvi golfiin, yhteiskuljetus bussilla. Kolmen seuran ystävyysottelu Meg-Hyg-Tawg Messilässä, ottelu on avoin kaikille halukkaille.

Elokuussa on nyt jo perinteeksi muodostunut Hola cup Lg–Meg välinen Ryder cup formaatilla pelattava reikäpelikilpailu Lahden golfissa. Yökyöpelit perjantai illan hämärtyessä valopalloin.

Syyskuussa on jo päättäjäisten vuoro, pelin jälkeen nautimme iltapalaa.

Kaikista tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa ja lisää infoa laitetaan naisten sivulle.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Terveisin Anne Kortelainen ja Naistoimikunta