LTV Oy – eli entinen Lahden Traktorivaruste

 

– Kyllä meiltä saa ne samat traktorien varaosat ja tarvikkeet kuin ennenkin, nyt niiden lisäksi on hyllyssä yli 23 000 muutakin tuotetta ja nimikettä, niin raskaalle puolelle kuin omakotitaloon tai mökille, hymyilee pari vuotta sitten Laatukadulle muuttaneen LTV:n toimitusjohtaja ja kauppias Sebastian Kraus.

– Kysyntä kasvoi ja entiset tilat kävivät pieneksi. Asiakkaatkin ovat tänä päivänä vaativampia ja odottavat, että tavaran saa heti hyllystä, joten muutto isompiin tiloihin tuli ajankohtaiseksi. Laajan tuotevalikoimamme takana on muun muassa valtakunnallinen jo 50-vuotias IKH-ketju, jonka itsenäinen jälleenmyyjä olemme, taustoittaa Kraus.

Nyt IKH-ketjun suurimmalla jälleenmyyjällä on Renkomäessä tilaa kaikkiaan lähes 3000m2. Myymälän osuus on reilut 2050m2.

Vastuullista kauppaa

Siitä huolimatta, että LTV:n tuotevalikoimasta löytyy lähes jokaiselle jotakin, on yrityksessä panostettu laatuun, niin tuotteiden kuin palvelunkin osalta.

– Kun yritys on kasvanut tähän kokoon, on päästy hankkimaan entistäkin laadukkaampia toimittajia ja tuotteita, muistuttaa Kraus.

Tästä hyvänä esimerkkinä hän mainitsee esim. käsi- ja akkutyökalut, joissa kaikissa on kolmen vuoden takuu.

– Meillä on nuorekas 15 hengen tiimi, jolla jokaisella on oman mielenkiinnon kautta löytynyt oma vastuu- ja vahvuusalueensa. Asiakaspalvelussa pyrimme aina siihen, että heistä jokaisella olisi ”selkärankaa” kertoa asiakkaalle, mikäli tuote ei sovellu siihen käyttöön, mihin sitä ollaan ostamassa. Näin asiakas saa rahoilleen vastinetta ja syntyy luottamussuhde myyjän ja asiakkaan välille, lupaa Kraus.

 

Laadukkaat työvaatteet ja jalkineet

Nopeimmin kasvava tuoteryhmä LTV:ssä ovat puolestaan työvaateet ja -jalkineet. Työvaatemerkkejä on kaksi. Isojoen Konehallin, IKH:n oma Patron sekä Helly Hansen, jonka valikoimaan kuuluvat perinteisten työvaatteiden lisäksi mm. fleecet, kerrastot sekä tekniset vaatteet, jotka ovat monelle tuttuja ulkoilupuolelta. Muista vahvoista brändeistä mainitsemisen arvoisia ovat mm. Petzl:n suojakypärät ja Sievin jalkineet.

Liimapistoolista katulamppuihin

Ammattimaisempien tuotteiden lisäksi LTV:stä löytyy tarvikkeita sekä mökkirakentajille että omakotitaloasujalle. Valtavaan valikoimaan kuuluvat mm. pienrakentamiseen soveltuvat kulmaraudat, maalit, telineet ja tikkaat sekä lämmittimet. Nyt kun syksy pimenee, löytyy sähköosastolta tarvikkeet 10 wattisesta led valosta aina katulamppuihin ja siltä väliltä.

– Pyrimme siihen, että tuoteluokat, jotka meillä on, olisivat valikoimansa puolesta kattavia ja tuoteketju on ehjä, Kraus tarkentaa.

Uusimpana tulokkaana Laatukadulta löytyy iso, 320m2:n Husqvarnan osasto.

– Husqvarnan täysedustuksen myötä meiltä löytyy työvälineet ja koneet niin pienelle rivitalonurmikolle, kuin tuhansien neliöiden omakotitalon pihalle tai tukkimetsään.

– Perus ruohonleikkurien lisäksi nouseva tuoteryhmä ovat akkukäyttöiset

laitteet sekä ruohonleikkuurobotit. Pensasleikkurit ja jopa ruohonleikkurit kulkevat nyt akkujen voimalla. Hiljaisina ja kevytkäyttöisinä ne soveltuvat mainiosti pienpihoille. Eipä tarvitse enää nykiä konetta rivitalopihalla käyntiin eikä häiritse pärinä enää naapureitakaan.

LTV:n valikoimissa on myös paljon lahjaksi ja askarteluun sopivia tuotteita,

esim. liimapistoolit lienevät hitti tänäkin jouluna.

 LTV:n edut Messilän osakkeenomistajille on tarvikkeista -15% ja koneista -10%.
Alennukset koskevat koko laajaa tuotevalikoimaa.

Tutustu LTV:n tarjontaan www.traktorivaruste.fi

Laatukatu 17–19, Lahti •

Avoinna: Ma-pe klo 8-18 La klo 9-14

puhelin myymälään 010 420 5510