+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

”Tältäköhän Tiger Woodsista tuntuu? Vain minä, pallo ja maila. Kaikki muu suljettu ulkopuolelle.” Tällaista mietin,  kun olin asettumassa ykkösväylällä toista lyöntiä varten pallolleni ympärillä iso joukko naisia. Tuomarit mukaan lukien yksitoista leidiä –  eikä puheen pihaustakaan, suorastaan harras tunnelma!  Olin ensimmäistä kertaa Messilän Shoot-out-kisassa.

Ykkösväylä oli harjoittelua, sillä siitä ei ketään vielä tiputettu pois. Mutta sitten alkoi raaka peli: joka väylällä joutui yksi pelaajista ulos kisasta. Useimmiten tuomarin määräämän uusintatehtävän jälkeen.

Lopulta meitä oli jäljellä ysiväylää pelaamassa vain Ulla Pirhonen ja minä. Se jos mikä oli minulle noviisille suuri kunnia! Onhan Ulla voittanut mittelöitä valtakunnallisella tasolla, puhumattakaan lukuisista Messilän kisoista. Molemmat puttasimme paria ja – ohi. Saimme tasatuloksen kuusi. Tuomari keksi kinkkisen tehtävän: bunkkerilyönnin. Ja niinhän siinä lopulta kävi, että minä jäin sinne kuoppaan.

Ei hätää. Vaikka en bunkkerilyöntiä vielä hallitsekaan, havaitsin, että meidän promme Timo Ruuda oli saanut kesän kurssilla paljon hyviä taitoja iskostettua peliini. Siksi saatoin pärjätä jopa taitavalle Ullalle.

Onnittelut voittajalle! Kiitos pelikavereille ja järjestäjille!

Vuokko Vänskä