+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Perinteinen Honda Open houkutteli Messilän kentälle jälleen maksimimäärän 80 pelaajaa.

Miesten pistebogeyn parhaat pisteet keräsi Pekka Airola. Hänen pistesaaliinsa oli 40. Hyvänä kakkosena kahden pisteen erolla oli Muuramen Golfseuran Sami Vaherla. Kolmannen sijan 37 pisteellä nappasi Messilän Miko Suihko.

Eija Kettunen ei tyytynyt kisassa pelkkään naisten pistebogeyn voittoon vaan voitti myös Pisin Avaus -kilpailun. Kettusen pistesaalis oli 37. Toiselle sijalle tiensä suoritti Airi Kankaanpää pistein 36. Kolmannen sijan otti Ulla Pirhonen 34 pisteellä. 

 

 

 

 

 

 

Miesten tasoituksellisen lyöntipelin kolmanneksi sijoittui vielä junioreissa pelaava Henri Vatanen tuloksella 72.  Toisen sijan vei Pasi Kilpinen tuloksellaan 72. Voittajaksi pelasi Joonas Ehrukainen tuloksella 71.

 

 

 

 

 

 

Ehrukainen ei lähtenyt kisaan voitto mielessään, vaikkei se hänen ensimmäisensä ollutkaan. Ehrukainen kuvaili voittoisaa kierrostaan tasaiseksi.

Se oli sellaista tasaista jurnuttamista. Ei mitään isompia virheitä. Muutama hyvä birdie siihen, niin se auttoi.

Ehrukainen muistelee voittaneensa muutamat avoimet kisat ennenkin, mutta voittaminen jaksaa sykähdyttää edelleen joka kerta.

Kisoissa on aina kiva pelata. Joskus kun pelaa paljon itsestään ei ihan joka kerta saa aivan kaikkea irti, mutta kisatilanteessa pelaaminen on paljon mielekkäämpää ja tulee yritettyä kunnolla.

Hän pohtii oman vahvuutensa piilevän lähipelissä, mikä on tärkeää, koska kehittymisen varaa löytyy kuulemma eniten avauksissa.

– Kun lyö pitkälle ja vinoon, niin on pakko pelata hyvää lähipeliä.

Ehrukainen tullaan näkemään myös seuraavana viikonloppuna pelattavissa seuran mestaruuskilpailuissa.

 Honda Open Suomen Finaali pelataan Rönnäsissä la 2.9. alkaen klo 12:00.

Teksti ja kuvat Jenny Mäkinen