+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Junnujen viimeinen leiripäivä tuli päätökseensä. Päivä käynnistyi lähipelialueella alkulämmittelyllä ja siitä jatkettiinkin suoraan kentälle pelaamaan. Muutamat reippaimmat leiriläiset pelasivat koko etuysin. Lämpimässä säässä pelailun jälkeen maisteltiin klubiravintolan kanapastaa ja levähdettiin varjossa ennen kuin päivä jatkui lähipelialueella erilaisten leikkien ja haasteiden parissa.

Leiriläiset pääsivät kokeilemaan muun muassa bunkkerilyöntiä, puttirataa ja pallon tarkkuusheittoa tarramattoon. Pienten välipalojen jälkeen leiri viimeisteltiin diplomien jaolla, jossa jokainen leiriläinen sai mukaansa tiipussin, paidan ja todistuksen. Leirin ohjaaja Liisa Ruuda pyysi näyttämään peukkua, mikäli leirillä oli mukavaa ja pystyyn nousivat kaikkien peukkujen lisäksi myös leiriläisten koivet ja varpaat. Huikean leirin päätteeksi monella on nyt taskussaan ihan oikea green card.

Toivottavasti näemme teidät kaikki jälleen leirillä ensi kesänä ja ennen sitä: nähdään kentällä! Kiitos leiriläiset, kiitos ohjaajat ja kiitos Liisa.