Kiitos kaikille Messilä Golfin jäsenille, kenttähenkilökunnalle, ravintoloitsijalle ja muille, jotka ovat mahdollistaneet meille jälleen hienon pelikauden Messilässä. Kausi alkoi hieman totuttua myöhemmin, mutta kesä kaikkineen oli kuitenkin lajille melko suosiollinen. Kenttämme oli heti kauden alusta jo muita eteläisen Suomen kenttiä edellä kunnoltaan ja tuo etumatka säilyi kauden loppuun. Kierrosmääriä tarkastellessa tuon olisi toivonut ehkä näkyvän siinä hienoisena lisäyksenä. Kokonaismäärissä jäimme kuitenkin hieman edellisvuosista, näistä tarkemmin omassa artikkelissaan.

Kiitos pelaajille, jotka olette olleet aktiivisia kisarintamalla ja pitäneet Messilän lippua ylhäällä menestymällä ja näkymällä myös muilla kentillä aina ulkomaita myöden.

Kauden päätöskisan jälkeenkin on ollut vielä tapahtumia kentällä ja osalle on jo joulupöytäänkin kinkku valmiina, onnittelut heille myös.

Tätä kirjoittaessakin näyttää keli vielä pelikelpoiselta ja kenttä onkin täyttynyt klo 10-14 innokkaista pelureista, mikä kuvaa ehkä sitä pelinälkää, jota kesältä osalle pelaajista jäi, hyvä niin. Kunnioitetaan kenttää kuitenkin sen verran, että pakkasten tultua luovutamme lajista ja säästämme kenttää kevääksi.

Kurinpidollisia asioita oli kaudella hyvin vähän, lähinnä joitain keskustelunomaisia palautteita jäsenten kanssa. Kiitos kentällä liikkuneille sheriffeille, joiden mukaan oikeastaan ainoa asia mihin on toistuvasti puututtu, on ollut pelinopeus. Otetaan tästä jokainen vinkki jo valmiiksi keväälle, ei tarvitse juosta mutta kentille on määritelty ihanneajat ja on osa kaikkien viihtyvyyttä, kun boxissa ei tarvitse turhia odotella vaan kenttä rullaa kivasti.

Kehittelyn alla olevia asioita on useita niin klubilla, kilpailutoiminnassa kuin kentällä. Palataan näiden pariin tarkemmin keväällä. Bunkkeriuudistus on varmasti näkyvin ja tervetullut muutos. Mikäli mielessä on jotain parannusehdotusta, voi niitä edelleen ehdottaa perusteluineen toimikunnille tai Arjalle.

Perinteiset seuraottelutkin päästiin pelaamaan ja pokaalit talvehtivat niin Niitväljan kuin Tawastin otteluiden voittojen myötä Messilässä. Pidetään itsestämme huolta ja tehdään lajia tukevia harjoitteita läpi talven tuiskujen ja ollaan taas valmiimpia golfareita tulevana keväänä.

Kiitos kaudesta ja antoisaa talvikautta kaikille

Ystävällisin terveisin

Jouni
Kapteeni