+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Tervehdys Messilä golfin pelaajat. Minut on valittu ry vuosikokouksessa kapteeniksi seuraavaksi vuodeksi. Kiitän luottamuksesta, läksin mukaan, kun pyydettiin ja lupauduin olemaan vuoden tehtävässä, jona aikana tulen toimimaan mentorina seuraavalle kapteenille.

Tämä vuosi on tuonut mukanaan uuden tasoitus järjestelmän WHS. Nyt tasoitus on kaikkialla maailmassa samanlainen. Kirjoitin jo aikaisemmin siitä miten tasoitus tulee muuttumaan tulevaisuudessa, joten siitä ei enempää. Pelaajat ovat saaneet tiedon eBirdie uudesta tasoituksesta.

Tasoitus järjestelmä toimii hyvin, itse olen pelannut Espanjassa 4 tasoituskierrosta kaikki menivät tasoitusjärjestelmään seuraavana päivänä, kun olin syöttänyt tuloksen.

Nyt kun koronavirus jyllää, on pelaamisen rajoituksia on tullut liiton taholta. Kun Messilän kenttä avataan pelaajille pelattavaksi, vetoan kaikkiin pelaajiin, että seuran antamia ohjeita noudatetaan. Näin, jos epidemia on vielä silloin olemassa, sen leviämistä ei edistetä.

Messilään tulee uutena TEE30 kenttä. Pituus par 72 kentällä on 3087 metriä. Kenttä jota on jo vuosia toivottu! Kenttä on sloupattu joten se on myös tasoituskelpoinen. Slopetaulukko löytyy www.messilagolf.fi etusivulta.

Tätä kirjoittaessani olen Espanjassa. Täällä on ulkonaliikkumiskielto, pääsee ainoastaan ruokakauppaan ja apteekkiin. Meillä on asunnolta 2 km matka kauppaan, joten siinä saa 4 km lenkin.

Tämän hetken lento on 1.5 jos ei muutoksia tule. Tietenkin jos tulee aikaisemmin paluulentoja niin olemme valmiit lähtemään. Kotiin paluun jälkeen odottaa 2 viikon karanteeni, joten minua näkee aikaisintaan toukokuun puolivälin jälkeen.

Kyllä se siitä, totesi jo aikoinaan edesmennyt tasavallan presidentti Mauno Koivisto. Toivotan kaikille Messilän jäsenille hyvää kevättä ja pelikautta.

Erkki Kortelainen

PS. muista korjata lyöntijäljen viheriöllä ja kentällä!