+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Upea golfkesä taittuu syksyyn, mutta johtokunnassa draivi on päällä ja suunta jo seuraavan kauden suunnitteluun. Kaikki seuran toiminnat käydään läpi ja päivitetään nykyistä toimintaympäristöä entistä paremmin palvelevaksi.

Messilässä seuralla ja talkootyöllä on aina ollut vahva rooli toiminnan järjestämisessä ja pitkä historia täynnä upeita tapahtumia. Nyt on johtokunnassa kuitenkin herätty kyseenalaistamaan oman toiminnan kehityspolku. Onko nojattu liikaa perinteisiin klubitapahtumiin ja toistettu liian kauan samoja kaavoja, uudistumatta? Kilpailutoiminta ja klubitapahtumat ovat yksi hyvä esimerkki vuosien varrella muuttuneesta kysynnästä.  Osallistujamäärät yksilökilpailuihin ovat selkeästi laskeneet, samalla kun pari- ja joukkuetapahtumat näyttäisivät lisäävän suosiota.

Millaista seuratoimintaa toivotaan?

Toivotaanko enemmän jäsenille järjestettyjä tapahtumapäiviä, yhdessä tekemistä ja elämyksiä, niin että kilpailu on vain yksi osa päivän sisällöstä? Nyt on hyvä hetki esittää ideoita. Kerro millaisia tapahtumia sinä toivoisit?

Entä talvikausi? Onko yleisesti tarvetta kehittää enemmän tapahtumia myös talvikaudelle? Jos, niin millaisia?

Seuratoiminta on segmentoitunut vahvasti seniori-, nais-, juniori-, klubi- ja kilpailutoimintaan. Onko toiminnassa huomioitu kaikki pelaajaryhmät riittävästi?

Kesän aikana kerätty Pelaaja Ensin -palaute antaa meille kuvan siitä, kuinka tyytyväisiä nykytoimintaan ollaan. Palaute ei kuitenkaan anna konkreettista tietoa siitä, millaisella muutoksella toiminnan sisältöä saataisiin entistä mielenkiintoisemmaksi?

Kerro toiveistasi kaudelle 2019. Kirjoita omat ideasi ja toiveesi sähköpostilla osoitteeseen kilpailu@messilagolf.fi  Anna selkeitä kehitysehdotuksia sille toiminnan alueelle, jonka koet omaksesi ja jonka toimintaa kehittämässä haluat olla mukana.

Annathan palautetta Messilän Golf ry:n johtokunnan seuraavaan kokoukseen, 29.10, mennessä.

 

Yhteistyöstä etukäteen kiittäen,
Messilän Golf ry:n johtokunnan puolesta,
Arja Byman