Hyvät Messiläläiset, tähän mennessä golfhistoriamme aurinkoisin ja helteisin golfkausi on ohi.  Kenttä avattiin 2.5. ja suljettiin 19.11. Pelipäiviä kertyi 200 ja kierroksia 27 645. Päivää kohti laskettuna kierrosten keskiarvo oli 138 kierrosta. Omat jäsenemme pelasivat 23 333 kierrosta ja vieraspelaajat 4 312. Lippukierroksia pelattiin yhteensä 3 157, joista B-lipuilla pelattiin 2 013 ja A-lipuilla 1 126 kierrosta.

Kaudella merkittävin tapahtumamme oli Letas, eli Viaplay Ladies Finnish Open, joka pelattiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Tapahtuma vietiin läpi suurella menestyksellä lähes sadan talkoolaisen voimin. On selvää, että tämän suuruusluokan kilpailu vahvisti Messilän brändiä kilpailun järjestäjänä. Silti vapaaehtoisten määrällä ja vahvalla osallistumisella saattoi lopulta olla vieläkin suurempi merkitys brändiimme jäsenistömme sitoutumisen ja yhteisöllisyyden näkökulmasta tarkasteltuna. Letas–sopimus vahvistui kaksivuotisena ja kauden 2019 kilpailu pelataan samalla viikolla, eli 2.6. – 8.6.

Osakkaille suunnatut edut ja erityisesti vaihtopäivät GKS–kenttien välillä olivat suosittuja ja Messilän osakkaat koko GKS–alueen ahkerimmat edun käyttäjät. Kaudelle 2019 vaihtopäiväetu laajenee entisestään, kun pelikaudella yksi vapaa pelikierros per kenttä on käytettävissä arkipäivisin koko kauden toukokuun alusta kauden loppuun. Talvikaudella osakkaillemme on voimassa talviharjoitteluetuja ja muita etuja, joihin voi tutustua tästä.

Tulevan kauden pelijärjestyksestä ja muista tulevaa kautta koskevista päätöksistä tiedotamme erikseen talven aikana. Yhdistyksen puolella kauden 2019 tapahtuma- ja kilpailusuunnittelu on nyt käynnissä ja toivomme edelleen vapaamuotoisia kehitysideoita osoitteeseen kilpailu@messilagolf.fi.

Sydämellinen kiitos taakse jääneestä kaudesta ja iloista talvea kohti uutta,

Tj Arja Byman