+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Kilpailutoiminnan vetovastuussa vuodesta 2009 toiminut Olli Selin on esittämässä kilpailutoiminnan puheenjohtajan vastuun siirtämistä vuonna 2019 Joonas Ehrukaiselle. Joonas on ennestään mukana toiminnassa kilpailutoimikunnan jäsenenä ja tietää ja tuntee nykyisen toimintamme hyvin. Puheenjohtajuus tarkoittaa samalla paikkaa Messilän Golf ry:n johtokunnassa.

Virallinen valinta ja tehtävän vahvistaminen tapahtuu vasta keväällä yhdistyksen vuosikokouksessa. Yhdistyksessä siirryttiin jo vuosia sitten tavoitteeseen kasvattaa seuraava toiminnan vetäjä toimikunnan sisältä, jotta vastuun ottava henkilö on perillä tehtäväkuvan laajuudesta ja voi olla mukana suunnittelemassa jo ensimmäisen tehtävä kautensa tapahtumia. Siinä suhteessa kapula on jo heitetty Joonakselle, että hänellä on vapaat kädet vaikuttaa kilpailutoiminnan suunnitteluun kaudelle 2019.

Jos sinulla on aikaa ja innostusta tulla mukaan seuratoimintaan, kannattaa nyt syksyn aikana ottaa yhteyttä sen toimikunnan puheenjohtajaan, jonka toiminta voisi olla lähellä omia tavoitteitasi. Toimikuntatyössä mukana olemalla pääset vaikuttamaan toiminnan suuntaan ja kehittämään seuramme toimintaa eteenpäin. Toimikuntatyön kautta on luonnollinen reitti edetä myös johtokuntaan.

Kuvassa Joonas Ehrukainen.