+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Messilän Klubiravintolan lounaslista 13.6-20.6 klo 11–15

Lounaslista 

Kevyesti: Päivän keitto, salaatti, leipä 7,50 € 

Ma:  Kana-kasviskeitto L, G

Ti: Juures-lihakeitto L,G

Ke: Choritzo-paprikakeitto L,G

To: Kermainen kalakeitto  L, G 

Pe: Paahdettu bataattikeitto  L,G 

La: Kisapäivän ruoka

Su: Parsakeitto L,G

Kotiruokalounas, keitto, salaatti, leipä 9,50 € 

Ma: Tilli-limekalaa L,G

Ti: BBQ-broileria L,G 

Ke: Kaalikääryleet,puolukkahilloa  L,G 

To: Jauhelihaperuna vuoka L,G 

Pe: Hawajin leike L , G

La: Kisapäivän ruoka  L,G

Su: Juustoiset jauhelihapihvit L

 

Aina tarjolla:

Höyrymakkara 2 €

Hot Dog 3 €

Kanaleipä 8 €

Kanakori, ranskalaiset perunat 9 €

MeG–Burger 8 €

MeG–Burger, ranskalaiset perunat 12 €

Wieninleike, ranskalaiset ja salaatti 13 €

 

 

 

 

Suosimme tuoretta lähiruokaa ja paikallisia toimittajia.

Arkisin klubiravintolassa on tarjolla aamiaisen lisäksi keitto- ja salaattilounas sekä valikoitu määrä annoksia menu-listalta. Viikonloppuisin herkutellaan seisovanpöydän antimista. Listat tulevat olemaan vaihtuvia.

Koronarajoitukset vaikuttavat ainakin kauden alussa aukioloaikoihin  ja toimintatapaan (ehkä enemmän noutoruokaa), mutta yhteistyöllä tämäkin varmaan sujuu mainiosti.

 

Kesäkuun tarjous Messilä golf Oy:n osakkaalle -50% alennus aamupalasta,
tarjolla päivittäin klo 7:00–9:30.

Aamupala sisältää puuron, jogurtin, tuoremehun, leivät ja leikkeleet, sekä kahvin tai teen. Normaali hinta on 6 €.

  • osakaskorttia näyttämällä
  • veloitettuna osakkaan omalta maksukortilta
  • alennusta ei korvata takautuvasti

    Kesäkuun ajan osakastarjous talon valkoviinistä 22 € plo (38 €).

    Messilän Klubiravintola sai uudet yrittäjät

    Miltä kuulostaisi puuroaamiainen leivän, leikkeleiden ja kahvin kera? Raikkaat salaatit, maittavat keitot ja herkulliset kala-annokset? Entä jotain perinteistä, kuten vaikka klubileipä tai -hampurilainen lisukkeineen?

    Siinä Messilän klubiravintolan tulevan isäntäpariskunnan Virpi Kesosen ja Ilkka Koskisen ajatuksia klubiravintolan ensi kesän tarjonnasta.

    Ravintola-alan ammattilaiset Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen ovat monelle tuttuja Lahden Upseerikerhon ravintoloiden ja juhlapalvelun takaa jo yli parinkymmenen vuoden ajalta. Ja pyörittivät he Myllysaaren kesäravintolaakin 12 vuoden ajan.

    Olemme olleet Messilän ravintolakeskusteluissa mukana jo aiempinakin vuosina ja nyt kun kiinnostustamme kysyttiin uudelleen, päätimme lähteä mukaan, kertoo Virpi.

    Tästä ei ole tulossa Upseerikerhon etäravintolaa, vaan tämä tulee olemaan täysin oma yksikkönsä, jossa haluamme tarjota alueen golfkenttien parasta ravintolapalvelua. Olemme lähdössä tähän mukaan tosissaan, Ilkka korostaa.

    Aluksi tulemme sinne omilla tuotteillamme, mutta haluamme korostaa dialogia osakkaiden, jäsenistön ja pelaajien kesken. Toiveet ja ideat ovat enemmän kuin tervetulleita, jatkaa Virpi.

     

    10-kioski siirtyy klubille

    Kentän väyläjärjestyksen muuttumisen myötä 10-kioski siirtyy klubille ja ysitiille tulee erillinen taulu jossa on nähtävissä ruokavaihtoehdot, jotka voi tilata valmiiksi klubille tauon välipalaksi.

    Kierroksen puolivälissä pidettävän tauon pituus on 10 min. Taukoruokailun vauhdittamiseksi on klubilta tarkoitus varata muutama pöytä kierrostaan pelaaville ryhmille.