+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi
Messilässä pelattiin 17.7. Naisten kolmen seuran ystävyysottelu Hyvinkään- ja Tawast Golfin ladyjen kanssa. Kisa pelattiin tälle kesälle tyypillisen helteisessä säässä.
Vieraat viihtyivät hyvin ja kuvailivat kenttää muun muassa haastavaksi mutta hauskaksi ja taisipa yksi lady naurahtaa kentän olleen suorastaan helppokin.
Messilän ladykapteeni Kortelaisen Anne oli erittäin tyytyväinen eilisen päivän kulkuun:
”Meillä oli hieno päivä ja iloisia naisia Hyvinkäältä ja Hämeenlinnasta. Tällaiset ystävyysottelut kyllä rikastuttavat vielä lisää tätä hienoa lajia. Kiitosta tuli meidän kentästä, vaikka kuumuus on kuivattanut paikkoja. Ravintola oli tehnyt maittavan salaatti-buffan ja hyvät juomatarjoukset, iso kiitos myös heille. Minä olen tosi ylpeä meidän joukkueesta. Kaikilla hyvä tsemppi ja puheen sorinaa riitti kisan jälkeen takahuoneessa.”
Kutakin seuraa edusti kaikkiaan kymmenen pelaajaa, joista kahdeksan parhaan tulokset huomioitiin. Messilän ladyt ottivat eilen kotivoiton.
Messilä golf: 281
Kiitos, kapteeneille ja kaikille osallistujille ihanasta päivästä ja erityiset kiitokset Pia Vahe ja Marianne Laakso, jotka ottivat kuvia tapahtuman tunnelmista.
Ensi vuonna ystävyysottelu pelataan Hyvinkäällä. Parhaat ladyt voittakoon!