Vieraspelaajan tärkeimmät linkit:

Majoitus

Etsitkö mahtavan golfkentän lisäksi myös hyvää majoitusta?
Ohessa tämän hetkisten yhteistyökumppaneidemme tarjoamat majoituspalvelut sekä yhteystiedot:

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
– keskustan sykkeessä viihtyvään, vaativaan makuun

Seurahuone on yksi Lahden  tunnetuimmista hotelleista ja sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa, kaikkien palvelujen äärellä. Huoneita löytyy kaiken kokoisten seurueiden tarpeisiin. Mikäli kaipaat lomaltasi luksusta ja säihkettä, Seurahuoneen juuri avatut Loft-huoneet tyydyttävät vaativankin asiakkaan odotukset.

Hotellissa on useita ravintoloita, tilaussaunoja, ilmainen Wi-Fi huoneissa ja yleisissä tiloissa. Kaikkiin huonehintoihin sisältyy runsas buffet-aamiainen.

Voit ostaa pelilipun kentällemme suoraan hotellilta.

Osoite: Aleksanterinkatu 14, 15110, Lahti

Messilä Camping
– omaa rauhaa ja tilaa kaipaavalle

Camping Messilän alueelta on vaivaton matka golfkentälle ja majoituspuitteet sopivat monenlaisen matkailijan tarpeisiin: tarjolla on leirimökkejä, kuuden hengen hirsihuviloita, telttapaikkoja sekä vaunupaikkoja karavaanareille. Campingin alueella myös uimaranta, leikkipaikka lapsille ja hirsihuvilan varaajilla on käytössään sauna ja mahdollisuus vuokrata kylpypalju lisämaksua vastaan. Messilä Camping sijaitsee alle kilometrin päässä golfkentästämme.  Alueella on ruoka- ja anniskeluravintola.

Voit ostaa pelilipun kentällemme suoraan Campingista. Huomaathan, että Campingin ravintola ei tarjoile aamiaista. Tiedustele golfklubin aamiastarjoiluista soittamalla caddiemasterille.

Osoite: Rantatie 5, 15980 Hollola
Puhelin: +358 3 876 290
Lisätietoja ja varaus TÄSTÄ