+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Tiedote pelaajille 7.5.2020

Messilä Golf Oy:n hallitus on päivittänyt 7.5. kokouksessaan pelaamiseen liittyvää ohjeistusta valtioneuvoston ohjeistuksen suuntaisesti, huomioiden edelleen Messilä golfin pelaajien ikärakenteen ja riskiryhmien pelaamisen.

 

Lähtöryhmien koko

 14.5. alkaen lähtöryhmien osalta menetellään siten, että arkiaamut klo 7 – 10.52 pelataan kahden pelaajan ryhmissä, lähtöjen väli 7/8 minuuttia. Iltapäivät klo 11.00 alkaen, sekä viikonloput la-su koko päivän, avataan neljän henkilön ryhmille, lähtöväli 10 min.

 

Varausaika eteenpäin, sekä varausmäärä per pelaaja

Toistaiseksi peliajan varausmahdollisuus eteenpäin on seitsemän päivää ja varausmäärä kaksi omaehtoista varausta kerrallaan, sekä lisäksi mahdolliset kilpailuihin ilmoittautumiset. Selkeyden vuoksi todetaan, että uuden varauksen voi tehdä, kun ensiksi varattu kierros on pelattu.

Varaukset tulee ensisijaisesti tehdä Nexgolf–ajanvarausjärjestelmän kautta omin tunnuksin.

Peliajan voi toistaiseksi varata osakas, pelioikeuden haltija tai pelilipulla pelaava.

 

Messilän golf ry:n edustuspelaajaryhmä

Messilän golf ry:n edustuspelaajasopimuksen allekirjoittaneilla ja edustuspelaajaksi hyväksytyillä pelaajilla on mahdollisuus kilpailun omaiseen yhteisharjoitukseen keskiviikkoisin siten, että lähdöt ovat ennen klo 15:sta. Pelaajien nimet on vahvistettava viimeistään edellisenä päivänä caddiemaster–palvelun aukioloaikana. Tyhjäksi jääneet paikat vapautetaan muille pelaajille. Edustuspelaajan varausten kokonaismäärän suhteen noudatetaan samaa sääntöä kuin kilpailuun ilmoittautumisessa.

Sama ohje on voimassa junioreiden kilparyhmälle erikseen vahvistettuna lähtöaikana.

 

Klubitalon sosiaaliset tilat, bägivarastot ja roska-astiat

Turvallisuussyistä näiden suhteen ei vielä tehdä käyttöönottopäätöstä. Nämä asiat ovat esillä hallituksen seuraavissa kokouksissa.

 

Kilpailut toukokuussa ja lähtöryhmien koko

14.5. alkaen kilpailut voidaan pelata 4 hlö lähdöin pelaajien omaa varovaisuutta noudattaen.

 

Rangen käyttö

Rangen käyttö jatkuu toistaiseksi ajanvarauksella ja lyönti on edelleen matoilta. Pallokorit ovat toistaiseksi pois käytöstä.

 

Ravintola ja kioski

Ravintolatoiminnan suhteen odotellaan uusia yleisohjeita. Klubiravintola on toistaiseksi vain kahvila tarjonnalla. 10-kioski pyritään avaamaan 14.5. alkaen siinä laajuudessa, kuin se sillä hetkellä on mahdollista.

 

Tee–30

Uusi Tee–30 kenttä on pelattavissa 7.5. alkaen. Lyöntipaikat on merkitty väylätauluihin ja kentällä oranssin värisin tupsuin. Tee–30 kenttä on tasoituskelpoinen silloin kun kenttä muuten on tasoituskelpoinen ja löytyy Nexgolf Basic gsm -sovelluksesta, sekä Golf GameBookista.

 

Pandemiaan liittyvää ohjeistusta pelaajien turvaetäisyydestä, käsien pesusta tai desinfioinnista, tulee jokaisen pelaajan edelleen noudattaa.  Tämä on erityisen tärkeää mm. käytetyn golfkärryn palauttamisessa desinfiointipisteeseen.

Hallitus kokoontuu tarvittaessa nopealla aikataululla ja päivittää ohjeistusta. On huomioitava, että seitsemän päivän varausoikeudesta johtuen muutokset hallituksen päätöksistä saadaan voimaan viikon siirtymäajalla.

Messilä Golf Oy,
hallitus