+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Mainospaikat

Messilä Golf tarjoaa yrityksellesi erinomaista näkyvyyttä ostovoimaisen kohderyhmän parissa. Mainos tavoittaa tuhansia golfareita, sillä Messilässä pelataan kauden aikana lähes 30 000 kierrosta. Tämän lisäksi kenttämme harjoitusalueilla ja ravintolassa vierailee suuri määrä lajiin tutustujia, golfkurssilaisia sekä vieraspelaajia. 
Tutustu mainospaikkoihin oheisesta videosta.

 

1. Väylämainospaikka

Mainospaikka löytyy väyläkatoksesta aloituslyöntipaikalta ja sen näkee varmasti jokainen pelaaja. Väylämainoksen koko on 1500×200 mm ja niitä on kaikkiaan 18 kpl. Väylämainospaikkaan sisältyy myös logonäkyvyys Messilä Golfin kotisivuilla www.messilagolf.fi

Hintavaihtoehdot

Hinta 1 vuosi   1.500 (alv 0 %)

Hinta 2 vuotta  2.800 (alv 0%)

Hinnat sisältävät tulosteen paikalleen asennettuna.

Aineisto-ohje:

Painovalmis pdf-tiedosto cmyk-väriarvoin 1:1 koossa. Resoluutio vähintään 150 dpi. Fontit tulee konvertoida.

2019 Vaylataulu – aineisto-ohje

2. Rangen Suurtaulut

Rangen Suurtaulut sijaitsevat harjoituslyöntialueen reunoilla. Suuren kokonsa (4800×2400 mm) myötä niissä olevat mainokset tulevat varmasti nähdyksi ja sijaintinsa puolesta ne tavoittavat myös paljon sellaisia lajin harrastajia, joilla ei vielä ole pelioikeutta kentälle. Suurtauluja on 8 kpl.

Hintavaihtoehdot
Hinta yksi vuosi       1.900 (alv 0%)

Hinta kaksi vuotta    3.250 (alv 0 %)

Hinnat sisältävät tulosteen paikalleen asennettuna.

Aineisto-ohje:

Painovalmis pdf-tiedosto cmyk-väriarvoin 1:1 koossa. Resoluutio vähintään 150 dpi. Fontit tulee konvertoida.

3. 10th Tee Premium

Kierroksen puolivälissä sijaitsevan kioskin keskeinen sijainti takaa mainoksellesi erinomaisen näkyvyyden. Kioskin ohi kuljetaan niin klubille, kuin harjoituslyöntialueellekin. 10th Tee Premium -mainospaikkoja on kahdeksan ja mainoksen koko on 2400×600 mm.

Hintavaihtoehdot
Hinta 1 vuosi   1.200 (alv 0%)

Hinta 2 vuotta 2.000 (alv 0%)

Hinnat sisältävät tulosteen paikalleen asennettuna.

Aineisto-ohje:

Painovalmis pdf-tiedosto cmyk-väriarvoin 1:1 koossa. Resoluutio vähintään 150 dpi. Fontit tulee konvertoida.

4. Parkkipaikka näkyvyys

 Autopaikka yläparkista, klubin välittömästä läheisyydestä, voidaan liittää myös minkä tahansa muun mainossopimuksen yhteyteen.

Hinnat

Hinta 1 vuosi     600 (alv 0%)

Hinta 2 vuotta 1.100 (alv 0 %)

Muun mainospaikan yhteydessä – 50%

Yritystapahtumat

Messilä Golf tarjoaa sinulle ja yhteistyökumppaneillesi mahdollisuuden yhdistää business  ja golf nohtumattomalla tavalla.

Kokous ja oma golfkilpailu

Yhdistä kokous- tai koulutustilaisuuteesi kierros golfia tai vaikka yrityksesi oma golfkilpailu.  Tarjoamme käyttöösi kokoustilat niin pienelle, kuin isommallekin ryhmälle. Päivä on hyvä päättää Italialaisen keittiömme herkulliseen ateriaan, jonka kruununa on Mamma Marian oma artisan jäätelö.

Tutustu golfiin – jos laji on vielä kokeilematta

Golfkoulumme tarjoaa lajitutustumispäiviä golfin kokeilun merkeissä. Voit yhdistää golfpäivään opastetun kokeilun rangella ja lähipelialueella. Rangella harjoitellaan pitkää lyöntiä ja lähipelialueella chippausta ja puttausta. Lopuksi voimme järjestää puttikilpailun, johon jokainen ensikertalainenkin voi osallistua. Tutustumispäivään voi yhdistää myös vaikka grilli-illan.

Yritykselle oma green card -kurssi

Kannusta henkilökuntaasi liikkumaan ja löytämään golfista uusi harrastus. Golfin ”ajokortin”, Green cardin suorittaminen kestää 3–4 erillistä kolmen tunnin jaksoa, jotka järjestetään yrityksellenne sovitetun aikataulun mukaisesti. Kurssilla opetellaan lyöntitekniikka, golfin säännöt ja etiketti. Green cardin suorittamisen jälkeen jokaisella on mahdollisuus liittyä jäseneksi golfseuraan ja hankkia pelioikeus kentälle. Lisätietoa kursseista ja golfin aloittamisesta antaa Messilä Golfin opetustoiminnasta vastaava pro Timo Ruuda, 040 518 7002.

Yhteydenotto:

Kyllä, olen kiinnostunut mainosopaikka näkyvyydestä Messilä Golf:n alueella. Haluan että minuun otetaan yhteyttä.