+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Tutustu päivitettyihin ajanvarausehtoihin tästä.

Caddiemaster on paikalla arkisin klo 8–18 ja viikonloppuisin klo 8–16. Ravintola käynnistää lounastarjoilun ja ruokapalvelut 16.5. alkaen. Kahvilapalvelu 16.5. asti klo 8–18.

Bägipaikan ja pukukaappien varausvahvistus: vanhat säilytyspaikat tulee vahvistaa ja lunastaa korttimaksulla caddiemasterilta aikavälillä 9.5.–20.5. Tämän jälkeen lunastamattomat paikat jaetaan eteenpäin. Voit ilmoittautua jonotuslistalle 9.5. lähtien sähköpostitse caddiemaster@messilagolf.fi.

Halutessasi gps tunnistaa ja vahvistaa lähtösi kierrokselle automaattisesti, kun saavut Messilä golfin alueelle. Asenna automaattinen gps-pohjainen vahvistus kierrokselle, avaa ohje. 

Kentän tilanne
Kaikki viheriöt ovat käytössä 10.5. alkaen. 10-viheriöllä tehdään kuitenkin nopea siirtonurmen vaihtotyö, alkaen 19.5. Samassa yhteydessä kasvukerrokset uusitaan ja viheriön pinta–alaa suurennetaan sen etuosasta noin 5 m. Korjauksen ajan väylällä on talviviheriö. Korjaustyö kestää muutamia päiviä ja viheriö on jälleen pelissä arviolta 3–4 viikon kuluttua työn valmistumisesta.

Klubin terassialue kokee alkukeväästä faceliftin, kun pääoven ja 1-teen välinen polku oikaistaan ja portaat poistetaan. Ysin jälkeen pidettävälle tauolle tulee selkeä oma pöytä, josta on  hyvä näkyvyys 10–tiin avausten tilanteesta viestivään valomerkkiin. Terassille saadaan uudet, yhdistyksen toimesta hankitut kalusteet, sohvaryhmä ja sille pystytettävä paviljonki. Lisäksi lähipelialueen reunassa ollut katos on poistettu ja alue siistitään. Remontin aikana kulku klubille ohjataan tarvittaessa takaoven kautta. Kiitän jo etukäteen kärsivällisyydestä ja pahoittelen mahdollista epämukavuutta remontin aikana. Tavoite on saada kaikki puitteet kuntoon mahdollisimman pian!

Aurinkoista golfkautta 2022 ja iloisiin näkemisiin Messilässä,
tj Arja Byman