+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Tänäkin kesänä naistoimikunta on ideoinut leideille erilaista tekemistä läpi kesän. Ohessa alkukesän tapahtumatarjontaa.

Valtakunnallisena Naisten Sunnuntaina 9.6. pelataan Aamuvirkut. Nautitaan yhdessä luonnon heräämisestä ja kentän rauhasta. Pelataan 18 reikää pariscramblena jonka jälkeen istahdetaan alas nauttimaan yhteinen brunssi. Osallistumismaksu on 10 euroa, ja se sisältää brunssin lisäksi eväspussin kierrokselle. Ilmoittautumiset perjantaihin 7.6. klo 21 mennessä. Jos sinulla ei ole paria, voit ilmoittautua cm-pisteeseen.

Kolmatta vuotta pelattava Kolmen seuran ottelu järjestetään tänä vuonna 16.6. Hyvinkään kentällä. Kunkin seuran joukkueessa pelaa kymmenen leidiä, joiden tuloksista 8 parasta huomioidaan seuraottelussa. Ilmoittautuminen tapahtumaan on avoinna 9.6. klo 21 asti. Tapahtumaan mennään omilla kyydeillä, joita yhdistellään mahdollisuuksien mukaan. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan tähän ystävyysotteluun.

Anna Ladies Golf Tourin osakilpailu pelataan Messilässä 6.7. Valtakunnallisen kiertueen ilmoittautuminen tapahtuu kiertueen sivujen kautta (annagolf.fi) ja alkaa 12.6. klo 12. Mukaan halajavien kannattaa olla nopeita, nämä osakilpailut täyttyvät perinteisesti melkoisella vauhdilla. Pelimuotona on rento pistebogey 4/5 tasoituksilla. Voittajalle on tiedossa kutsu ulkomaan finaaliin, joka tänä vuonna pelataan eksoottisessa Marrakechissa. Osallistumismaksu (MeG jäsenet 35,- osakkaat 25,-) sisältää aamiaisen, lounaan sekä laadukkaan give away-paketin.

Perjantaina 12.7.  on Yökyöpelit –tapahtuman vuoro. Tällä kertaa lähdetään pelaamaan iltaa vasten (lähdöt klo 19 alkaen) ja nautitaan hiljalleen mailleen painuvasta auringosta. Tapahtuma pelataan yksilöpelinä kahden mailan ja putterin taktiikalla. Pelin jälkeen syödään porukalla pientä iltapalaa. Osallistumismaksu tapahtumaan on 5 euroa ja ilmoittautuminen on avoinna 10.7. klo 21 asti.

Sunnuntaina 21.7. lähdetään kenttävierailulle Master Golfiin. Perillä meitä on vastassa paikallisoppaina toimivia Masterin leidejä, joiden kanssa kierrämme Masterin Forest kentän. Kierroksen jälkeen nautimme lounaan ennen kotiinlähtöä. Retken hinta on 60 euroa ja se sisältää green feen (normaalisti 100 euroa), ruokailun sekä edestakaisen bussikuljetuksen. Melkoisen hyvä diili, siis! Lähtö tapahtuu Messilän parkkipaikalta arviolta klo 8:00 aamulla ja paluu takaisin vastaavasti noin klo 18. Ilmoittautuminen retkelle avataan heti kun aikataulut ja järjestelyt perillä täsmentyvät.

Ethän unohda koko kesän pyöriviä pelikonsepteja Eclectic, Pelaa 100 ja Kierrä 20. Näistä löydät lisätietoa cm-pisteen vieressä olevasta kansiosta.

Loppukesän tapahtumista infoa myöhemmin.