Naisten Valtakunnallisessa Sunnuntaissa Messilän naisten teemana oli Kantri-tyyli ja ilahduttavan moni oli teeman huomioinut myös pukeutumisessaan.

Kilpailussa pelimuotona oli Norjalainen Pb 18 r: ”Norjalainen pelataan muuten normaalina tasoituksellisena pistebogeyna, mutta jokaisella väylällä pelaajan on korvattava yksi lyönti heittämällä. Heiton saa tehdä missä kohtaa väylää tahansa, väylällä, viheriöllä, metsässä jne. Heittoon ryhdyttäessä pallon paikka merkataan, pallo nostetaan ja asetetaan heittoasentoon siten, että kengän kärki on merkin kohdalla. Heittotapa on vapaa, alakautta, yläkautta jne. Apuvälineitä ei saa käyttää. Hanska saa olla kädessä. Myös esteessä voi heittää, mutta pallo on löydettävä ja pallon sijainnin kohdalla on seisottava”. Näin sanoi sääntö ja hauskaksi pelimuoto myös todettiin.

Väylällä 12 Anne ja Erkki viihdyttivät pelaajia Olvin tarjoamalla viileällä virkistysjuomalla ja Pekka puolestaan tarjoili taustamusiikkia, kitaralla säestäen. Kilpailun jälkeen klubilla nautittiin teemaan sopiva ruokailu ja Golfpoint puolestaan järjesti muotinäytöksen.

Kilpailun palkinnot jaettiin kolmelle parhaalle pelaajalle:

  1. Eeva Kolehmainen
  2. Airi Kankaanpää
  3. Nina Nurmi

Erikoiskilpailuissa lähimmäksi lippua löivät väylällä 2 Raija Alenius (4,3 m) ja väylällä 12 Iiris Kantoluoto (1,3 m).

Arvontapalkintojen voittajat: Heino Mari, Kuukasjärvi Aune, Krohn Ritva, Jaakkola Stiina, Lindgren Sari, Lindqvist Arja ja Pitkänen Terttu.

Kilpailun kaikki tulokset tästä

Onnea voittajille ja kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!