Naisten jo perinteinen ystävyysottelu Aulangon ladyjä vastaan pelattiin Messilässä lauantaina 2.9. Pelimuotona oli 18 reiän tasoituksellinen pistebogi ja joukkueen tulokseen laskettiin viiden parhaan pelaajan tulos.

Messilän joukkue hyödynsi kotikenttäedun ja voitti joukkuekilpailun pistein 165-137. Kotioukkueen viisi parasta pistebogitulosta pelasivat Satu Suihko, Katariina Martikainen, Riitta Penttilä, Seija Kallioniemi ja Tiina Väätäinen.

Varsinaisen ystävyysottelun rinnalla pelattiin myös yksilökilpailu ja molemmista joukkueista palkittiin paras pistebogi- ja paras scratch-tulos. Aulangon joukkueen parhaan scratch-tuloksen pelasi Kirsi-Marja Kauppinen (95) ja Messilän puolestaan Satu Suihko (86). Koska vain yhdestä sarjasta oli mahdollista saada palkinto, nousivat parhaaseen pistebogi-tulokseen Aulangolta Pirkko Rautavirta (29) ja Messilästä Katariina Martikainen (34). Erikoiskilpailuista lähimmäs lippua väylällä 2 osui Aulangon Kirsi-Marja Kauppinen ja pisimmän draivin väylällä 18 löi Messilän Pirjo Hämäläinen.

Aulangon ladykapteeni Seija Aallon kiitospuheessa Messilän kentän erinomainen kunto, Mamma Marian maittavat tarjoilut ja iloinen peliseura saivat kiitosta ja Aulangon ladyt lupasivat taas ensi vuonna taistella tosissaan kiertopalkintona olevasta pokaalista Aulangon Everstillä!