Messilän juniorikaksikko nappasi ylivoimaisen voiton Ladies Open-kisasta pb-pisteillä 46. Saagan henkilökohtaiset pisteet olivat 39 ja Saanan 22. Best ball-kilpailussa tytöt pelasivat hienosti yhteen.

Ladies Open pelattiin hurjassa kaatosateessa, mutta sisukkaat naiset pelasivat kaikki kierroksensa kunnialla loppuun. Saaga Nurmi ja Saana Hyvönen olivat voittoisa parivaljakko. Heidän jälkeensä palkittiin Satu Suihko ja Tiina Väätäinen pisteemäärällä 39 ja kolmantena Kaisa Sinivirran ja Arja Mäen muodostama tiimi samoilla pisteillä.

Palkintojenjaon jälkeen tarkistuslaskennassa huomattiin yhden pisteen virhe. Samalla pistemäärällä 39, mutta pienemmällä tasoituksella Ulla Pirhonen ja Kirsi Liukkonen olivat yltäneet toiselle sijalle. Naistoimikunta palkitsi Liukkosen ja Pirhosen asiaankuuluvasti heti, kun virhe huomattiin.

Pääpalkinnon kopanneet juniorit saavat käyttöönsä BMW:n yhdeksi vapaavalintaiseksi viikonlopuksi. Nuoresta iästään johtuen molemmat heistä ovat kuitenkin ajokortittomia, joten mihin nuoret neidit mahtavat palkintonsa käyttää?

– Mennään Tykkimäkeen. Voitimme yhdestä toisesta kisasta liput sinne, tytöt hihkuvat.

Rankka sade meinasi laskea nuorten pelaajien peli-intoa ja he miettivät jopa jättävänsä leikin kesken.

– Joka paikka oli ihan läpimärkä ja oli tosi kylmä. Kun löi, niin vettä vaan lensi eikä pallo lähtenyt kunnolla. Sanoimme ykkösväylällä, että jos kakkoselle mentäessä ei ole sää parantunut, niin me keskeytetään. Ei se mihinkään parantunut, mutta saimme parin siihen, niin päätettiin jatkaa, tytöt kuvailevat.

Voitto ei ollut tytöillä ensimmäisenä mielessä, kun kisaan päätettiin lähteä mukaan ja kun asia palkintojenjaossa ilmoitettiin tuli se heille täytenä yllätyksenä.

– Saimme kahdella ensimmäisellä väylällä pari, mutta olimme laskeneet kymmenen ensimmäisen väylän jälkeen, että meillä olisi ehkä kymmenen pistettä, taisimme laskea vähän väärin, tytöt kikattavat.

Palkintojen jakotilaisuudessa läsnä olleiden kesken arvottiin By Marjan ja Nuku & Istu -lahjakortit.  Arpaonni toi hymyn Satu Suihkolle ja Milla Rouviselle.  Lisäksi arvottiin Fazerin tuotepalkintoja.

 

Kuvat ja teksti: Jenny Mäkinen