+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Garmin–laitteiden osalta päivitys ei toistaiseksi ole onnistunut uuden pelijärjestyksen mukaiseksi, tästä pahoittelut.

Tiesithän, että voit toistaiseksi etsiä oikean väylän laitteesta manuaalisesti?
Muutokset: 14=5, 15=6, 16=7, 17=8, 18=9, 5=14, 6=15, 7=16, 8=17, 9=18

Olemme yhtiön toimesta olleet yhteydessä ja toimittaneet muuttuneet kenttätiedot jo huhtikuussa. GolfPoint, tuotteiden myyjänä, on raportoinut asiasta Garminia jo tätä ennen. Garmin (ja vastaavat laitteet) sopimuksissa golfkenttä ei ole sopimuksen osapuoli,  sopimukset ovat suoraan laitteita käyttävän asiakkaan ja laitetoimittajan välisiä. Näin ollen golfkentälle ei tule mitään tietoja Garmin laitteiden päivityksen ajankohdasta etukäteen. 9.6. on viimeksi yhtiön toimesta tiedusteltu päivityksen ajankohtaa, mutta siihen ei vieläkään pystytty vastaamaan.  Nyt meille luvattiin tieto seuraavasta päivitys ajankohdasta viikon sisällä. Vahvistamme tiedon heti kun sen saamme.

Koska sopimus on ensisijaisesti käyttäjien ja Garminin välinen, on tärkeää, että raportointilomakkeita (päivityspyyntöjä) lähetetään käyttäjien toimesta mahdollisimman paljon, joka nostaa toimenpidettä kiireellisyysjonossa. Jonossa on jatkuvasti pari tuhatta eri kohdetta.

Raportti löytyy Garmin.fi -nettisivuilta ja siinä määritellään tarkemmin myös käyttäjän laitetyyppi.

Seuraavan ohjeen saimme tiedusteluun Garminilta huhti/toukokuun vaihteessa (raportointiohje löytyy myös Garminin nettisivuilta):

”Liittyen aikaisempaan puheluumme golfkenttien muutoksien raportoinnista. Kaikki raportointi liittyen golfkenttiin tehdään raportointilomakkeen kautta, joka on sama kaikille käyttäjille. Tässä vielä linkki raportointi lomakkeeseen: Golf Course Report Form
Tässä vielä meidän sivuillamme oleva artikkeli kenttien raportointiin liittyen:  Kuinka raportoin uuden golfkentän tai mahdollisen puutteen golfkenttätiedoissa

Garmin ei voi taata, lisätäänkö tietty golfkenttä tietokantaan tai koska mahdollinen muutos olemassa olevaan CourseView-tietokantaan voidaan tehdä. Garmin julkaisee päivityksiä CourseView-karttoihin vähintään kaksi kertaa vuodessa. Päivitykset julkaistaan yleensä kolme kertaa vuodessa, keväällä, kesällä ja syksyllä. Viimeisin päivitys tuli juuri Huhtikuussa ja seuraava sitten kesällä. 

Toivottavasti näistä tiedoista oli apua, reipasta tiistaita!

Mikäli sinulla on lisää kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä chat-palvelumme kautta nopeaa asiointia varten. Vaihtoehtoisesti voit myös vastata tähän sähköpostiin tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa +358 93 1583107. Tukemme on avoinna arkisin klo 09.00-17.00.

Jos haluat lukea lisää tuotteistamme, ominaisuuksista tai löytää vastauksen kysymykseesi, vieraile ystävällisesti Tukikeskuksessamme

Ystävällisin terveisin E…, Garmin”  (nimi poistettu pyynnöstä)