Kenttä on nyt suljettu. 2014 kausi avattiin 25.4 ja päätettiin 14.11.  Loppusyksyllä kenttä oli joitakin päiviä suljettuna pakkasen tai sateiden aiheuttaman vetisyyden vuoksi. Kauden sääolosuhteet olivat kokonaisuudessaan poikkeukselliset, kun kesäkuu oli niin kylmä, että vielä Juhannusviikolla pelattu Joukkue SM sai lunta niskaansa. Kun helteet viimein heinäkuussa saapuivat, jatkui nopea säiden vaihtelu äärestä laitaan loppukesään saakka. Syksy oli kuitenkin pitkä ja sen hyvät pelisäät korvasivat kesän oikuttelun.

Alkukesä mentiin satoja kierroksia normaalikaudesta jäljessä, mutta loppujen lopuksi saatiin täyteen tuo meille viime vuosina vakiintunut 30.000. Omat osakkaamme ja jäsenemme pelasivat yhteensä 24.554 pelikierrosta ja 1.965 kilpailukierrosta. Vieraspelaajat pelasivat yhteensä 2.892 pelikierrosta ja 630 kilpailukierrosta.

Kesän aikana saatettiin loppuun huoltohallialueen muutostyö ja samalla kymmenen vuotta kestänyt järjestelmällinen perusparannustyö kentällä.  Viheriöiden osalta vain väylän 12 viheriö on peruskorjaamatta. Sen aikataulusta on varaa keskustella talouden ehdoin, koska viheriö toimii nykyiselläänkin. Hoidon näkökulmasta viheriö on hieman haasteellinen  sen muista poikkeavasta ruoholajikkeesta johtuen. Väylän 1 oikea reuna kallion liittymästä on korjauslistalla, viheriölle 3  ja 11 etureunaan on toivottu pinnan uudelleenmuotoilua, harjoitusalueelle tähtäysviheriö ja rangelle katos ja wc. Ensi syksynä pelikauden jälkeen on suunnitteilla poistaa 2 viheriön vesiesteen reunasta tukipuut ja nurmettaa esteen reuna vedenrajaan asti. Parannustyötä riittää varmasti jatkossakin, mutta nyt niitä voidaan aikatauluttaa vuosittain yksittäisinä töinä budjettiin talouden ehdoin.

Syksyn aikana tehtiin pientä remonttia klubitalolla. Roskakatokset rakennettiin talon päätyyn ja samalla peruskorjattiin sähkökärryvarasto. Pukuhuoneissa ja wc-tiloissa maalattiin pintoja ja uusittiin ovia. Kuluneen kauden aikana uusittiin myös terassikivetykset ja lasiterassin lattia.

Palvelujen osalta hyvä yhteistyömme Mamma Marian, Golfpointin ja pro –palvelujen osalta jatkuu ensi kaudella. Siivouspalvelustamme vastaa jatkossa lahtelainen Trinomi.

Kilpailuille varattuja aikoja, jolloin kenttä on muilta suljettu, oli Messilässä nyt viime vuosia vähemmän: silti pelattiin vakiintuneet 7 avointa ja toimikuntien järjestämät  kilpailut. Tänä vuonna viikkokilpailuun saattoi osallistua koko viikon ajan. Osakkaiden järjestämien yksityiskilpailujen määrä väheni entisestään. Jäsenten osallistuminen alueellisiin kilpailusarjoihin lisääntyi  ja kilpailutoiminnan suunnitelmallinen kehittäminen edelleen alueellisella tasolla onkin yksi tulevaisuuden tavoitteista.

Kiitos osakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kaikille toimintamme osallistuneille hyvästä yhteistyöstä kuluneella kaudella,
tj Arja Byman