Messilän golfkausi käynnistyi 1.5. Vappubrunssilla, yli sadan jäsenen todistaessa klubi lippumme nostoa kolmekymmentävuotisen historiamme kunniaksi.

Klubiravintola on auki toukokuun ajan päivittäin klo 9–18. Lounastarjoilu on käynnistynyt ja viikkolistat löydät nettisivuiltamme. 10–kioski on avoinna klo 11–17. Viime vuoden malliin tiillä 9 on menulista ja puhelinnumero, josta voit tilata R-menu tuotteet kioskille valmiiksi.

Caddiemaster on paikalla arkisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 8–16. Ajanvaraus toimii, kuten ennenkin Nexgolf tunnuksin. Asiakas–käyttöliittymän näkymä on hieman muuttunut ja omiin varauksiin tehdään muutokset sen etusivulla erikseen näkyvän Omat varaukset -muokkauksen kautta. Myös varatun ajan peruminen onnistuu samasta osiosta. Uutena mahdollisuutena on kirjata kilpailussa tulokset puhelimeen sovelluskaupasta haettavan Nexgolf kirjautumiskoodin avulla. Tästä lisää tietoa tulevien kilpailujen yhteydessä.

Rangella lyöntimatot ovat vielä toistaiseksi käytössä ja rangepoletteja voi ostaa klubilta sekä 10–kioskilta niiden aukioloaikoina.

Lähipelialue on vielä harson alla ja sen avaamisesta tiedotetaan erikseen.

Kentällä kaikki väylät ovat nyt auki talvi viheriöille. Kaikki greenit ovat toistaiseksi peitettynä harsoilla. Vaikka syksyllä viheriöiden homeen torjunta ohjelma tehtiin suunnitelman mukaisesti, on viheriöillä lumihometta. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että kasvu käynnistyy heti, kun yölämpötila on riittävän korkea. Saadaksemme viheriöt kuntoon kesäkuun alussa olevaan Letas kilpailuun mennessä, annamme kasvun käynnistyä rauhassa ja pelin siirtymisestä niille tiedotetaan erikseen, heti kun mahdollista.

Kaikista aukioloajoista ja kentällä tehtävistä toimenpiteistä tiedotamme www.messilagolf.fi  etusivun oikeassa reunassa olevalla palstalla.

Iloista pelikauden alkua ja tervetuloa avaamaan pelikausi Messilä golfiin!

Terveisin,

Messilä Golf Oy

tj Arja Byman