Kevään hoitotoimenpiteet kentällä edistyvät lämpöaallon vauhdittamana. 14.5. alkavalla viikolla peitetään ja kylvetään loputkin syksyllä kaivetut salaojat pelialueilla. Salaojitus on selvästi jo nyt keväällä edistänyt kentän kuivumista ja pelikuntoon saamista. Kentän kastelujärjestelmä ei kuitenkaan ulotu kentän kaikkille salaojitetuille alueille ja siksi on tärkeää, että niille kylvetyn ruohonsiemenen annetaan itää rauhassa. Tämän vuoksi tilapäissääntö TP.2 on toistaiseksi voimassa. Salaojien jälkeen kunnostusvuorossa ovat bunkkereiden reunat ja samalla niiden hiekkamäärien tarkistukset. Lyöntipaikat pysty leikataan tiistaista alkaen.

Lähipelialue ja viheriöt otetaan käyttöön 16.5. alkaen sitä mukaa, kun niiden kasvu on kunnossa. Avaamisesta tiedotamme etusivulla erikseen (palvelut palsta). Kasvu on korjaantunut parin viime viikon aikana huomattavasti ja ongelmaa näyttäisi tällä hetkellä olevan enää kuudella viheriöllä.

Kun viheriöt avataan, on jokaisen pelaajan tärkeää muistaa lyöntijälkien paikkaus! Viheriölle tullut lyöntijälki korjataan greenihaarukalla. Väylille tulleet lyöntijäljet korjataan hiekalla ja hiekkapullot otetaan käyttöön lähipäivinä. Tiedotamme niiden käyttöönotosta 1–tiillä.

Väylillä on edelleen jonkin verran keväällä lumen sulamiseksi levitetystä tuhkasta muodostuneita paakkuja. Ne eivät ole kiviä ja ne häviävät kentän kuivumisen myötä.

Otamme käyttöön videovalvonnan kenttäalueella. Videokamera on jo käytössä 1– tiillä ja lähipäivinä se käynnistyy 10–tiillä. Videovalvonta mahdollistaa myös lähtötiin vaihdon, jota vaihtelua pelaajamme ovat toivoneet. Tässä vaiheessa syyskuulle on suunnitteilla kokeilu vaihtaa 10–tee lähtötiiksi, jolloin väylältä 18 jatketaan ykköselle ja kierros päätetään väylälle 9.

Letas -talkoisiin on ilmoittautunut ilahduttavan paljon Messilä golfin jäseniä, iso kiitos teille kaikille siitä! Seuraava talkoolaisten tapahtuma on sunnuntaina 20.5. klo 14 järjestettävä Info -tilaisuus klubilla. Tilaisuudessa käydään läpi kilpailuun liittyviä tehtäviä ja aikatauluja, sekä sovitetaan talkooasut (takki ja paita), jotka jo nyt nähtävänä klubin toimistossa.

Upeista aurinkoisista pelisäistä kiitollisena,
Tj Arja Byman