Kauden 2013 kierrosmäärät:

Elokuun lopussa kokonaiskierrosmäärä kaudella 2013 nousi yhteensä 24.156 kierrokseen. Tästä vieraspelikierroksia oli yhteensä 2.535, sisältänen green fee pelaamisen ja kaikki osakkaiden pelilipuilla pelatut vieraspelikierrokset. Erilaisiin kilpailuihin vieraspelaajia on osallistunut kaudella yhteensä 625 ja omia jäseniä 1.809. Voimme todeta, että osakkaamme ja jäsenemme ovat käyttäneet kenttäämme aktiivisesti, niin kuin on toivottavaakin!

Huoltohalli ja D-piste:

Hallin ja D-pisteen rakennustyö sujuu tällä hetkellä hiukan etuajassa. Hallin elementit ja ontelot on pystytetty ja saumattu, parhaillaan ajetaan soraa lattiakerroksiin. Kattotuolien toimitus on tämän viikon lopulla. Peltikatto rakennetaan ennen syyssateiden alkamista.

D-pisteen pohja on valettu ympäristölupamääräysten mukaisesti. Ympäristölupavaatimus johtuu sille koneiden pesupisteen lisäksi tulevasta polttoaineen säilytystankista. D-pisteen teräsrakenteinen katos rakennetaan vielä syksyn aikana.

Huoltohallialueen ympärille rakennetaan aitaus siten, että rangen lyöntialueen taakse tuleva aita toimii myöhemmin rakennettavan lyöntikatoksen takaseinänä. Heti aitauksen taakse hallialueelle rakennettu muuri on alueelle tulevan hiekkasiilon takaseinä.

Hallin ja D-pisteen valmistumisaikataulu on tämän vuoden loppuun mennessä, joten kaudella 2014 rangen tilanne on normalisoitunut.

Viheriö 9 peruskorjaus:

Tänä syksynä on tarkoitus korjata vielä viheriö 9. Remontin käynnistyminen siirtyy viikolta 37 viikolle 39, johtuen kasvukerrosmateriaalin saatavuudesta. Maamassa oli tilattu ajoissa, mutta tavaran toimittajalla on tilapäinen saatavuusongelma toiselle paikkakunnalle siirtymisen ja uuden tehtaan käynnistämisen vuoksi. Viheriöiden tasalaatuisuuden takaamiseksi emme vaihda materiaalia, vaan siirrämme remontin aloittamista kunnes saamme samaa materiaalia kuin muissa uudistetuissa greeneissä on käytetty. Näillä näkymin viheriö 9 suljetaan lauantaina 21.9. Talviviheriö rakennetaan siihen mennessä.

Hyvää alkavaa syksyä ja miellyttäviä golfkierroksia edelleen, tj Arja Byman