Golfkausi Messilässä käynnistyi 25.4  aurinkoisen viikonlopun merkeissä.  Kentän kunto on hyvä ja viheriöt ennätysaikaisin pelattavassa kunnossa. Ennakoitua aikaisempi kevät  on aiheuttanut pientä kilpajuoksua klubialueen terassiremontin ja kentän avausvalmistelujen kanssa, kun vielä samaan aikaan saatetaan loppuun uuden huoltohallin lopputöitä ja tavaran siirtoa vanhoista tiloista uusiin varastoihin.  Ennen terassitöiden aloittamista tehtiin lisäksi klubiravintolan tiloissa uuden yrittäjän esittämät muutostyöt, eli palvelutiskin muutosten lisäksi laajennettiin keittiön takaosassa olevaa lämmintä tilaa, myös terveystarkastajan toivomukset huomioiden.

Mamma Maria on käynnistänyt ravintolapalvelun ja jo nyt saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Lounaspöytä on jätetty pois kokonaan ja sen sijaan on rakennettu Mamma Marian menulista, joka vaihtuu viikoittain.  Vitriinituotteissa löytyy monipuolinen valikoima suolaisesta  makeaan, sekä huikea valikoima Mamma Marian omia jäätelöitä. Kannattaa tulla maistelemaan! Mamma Marian asiakkaille on yläparkkialueella viisi merkittyä asiakaspaikkaa ja toivottavaa on, että saamme golfareiden lisäksi myös muita ravintola-asiakkaita.

10-kioskille on luvassa vanhan tutun höyrymakkaran lisäksi uusi valikoima lämpimiä tuotteita hodareista keittoihin ja  muihin pikkulämpimiin. Niitä joudutaan kuitenkin vielä hetki odottelemaan kioskilla tehtävien sähkötöiden ja laitetoimitusten takia. Tällä hetkellä kioskilla toimii kylmien juomien automaatti ja klubilta voi ostaa eväspaketin mukaan kierrokselle.

Tiistaina 28.4 pidettiin klubin ympäristössä siivoustalkoot 34 seniorin voimin.  Suuri kiitos taas kerran senioreillemme!  Klubin alue on siisti Vappubrunssia varten, jonne ilmoittautuneita on reilut 160. Brunssilla paljastetaan kentän perustamisen muistokivi laattoineen.

Osakkeen omistajan SGKY –etukortti on noudettavissa cm-pisteestä. Tänä vuonna kortti kannattaa todella noutaa, sillä osakkaan etuja on paljon:  proshopista ja Golfpointin myymälästä -15% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Vaihtopäivät Lahden alueen kentillä: 2.6 Kanava, 9.6 Hartola, 14.7 Iitti, 21.7 Lahden golf, 25.8 Vierumäki. Vaihtopäivänä Meg –osakas voi pelata veloituksettoman kierroksen. Ajanvaraus alkaa toukokuun alusta. Omalla kentällä rangepoletti lataus -50% alennuksella ja golfauto kierrokselle 20 euroa.

Kilpailut ja tapahtumat -sivun alta nettisivuiltamme löydät kalenterin kauden kilpailuista ja tapahtumista. Cm -pisteeseen saamme lähipäivinä jakoon myös kevään Infon, jossa ovat kaikkien Lahden alueen GKS -kenttien kilpailut.

Hyvää golfkauden alkua ja iloisiin näkemisiin Messilä golfissa,

tj