Yli 5600 kierrosta kirjattiin pelatuksi Messilässä toukokuun loppuun mennessä. Näistä 300 oli vieraspelaajien pelaamia ja 300 erilaisten kilpailujen kierroksia. Omat osakkaamme ja jäsenemme ovat aktiivisia kentän käyttäjiä, josta 5000 oman kierroksen lisäksi kertoo ensimmäisen vaihtopäivän 2.6 tulos Kanavasta. Vaihtopäivän kahdestasadasta pelaajasta suurin käyttäjäryhmä tuli Messilästä, 88 pelaajaa. Osakkaille suunnatuista vaihtopäivistä seuraava on 9.6 Hartolassa.

17 – 19.6 järjestetään kentällämme SM-seurajoukkuekilpailu, jossa on mukana myös Messilän oma miesten- sekä naisten joukkue. Tervetuloa seuraamaan kilpailua paikanpäälle! Arvokilpailun järjestäminen haastaa kenttähenkilökunnan hiomaan kenttämme huippukuntoon, josta saamme kaikki nauttia kilpailun jälkeen. Kilpailun talkootyöosuudesta vastaa Jukka Torstila seniorivoimin, niin että järjestelyjen suhteenkin voidaan kilpailua odottaa levollisin mielin.

Ravintolapalvelut ovat vihdoin täysillä käynnissä ja jo nyt paljon positiivista palautetta saaneena. Mamma Marian konsepti on vastaanotettu hyvin ja myös ravintoloitsija on tyytyväinen alkukauden vastaanottoon. Vaikka 10-kioskin laitteita jouduttiin alkukausi odottamaan, on uusi R-menu –järjestelmä monipuolistanut kioskitarjontaa nyt toiminnan käynnistyttyä ja uusimpana asiana on mahdollisuus tilata ateria valmiiksi 10-kioskille puhelimitse 9-teeltä.

Sateiset ja kylmät päivät ovat haasteellisia palvelujen kannattavuudelle. Klubiravintolan aukioloaika on päivittäin klo 8 – 20.30. Kioskin aukioloaika on normaalisti klo 10 – 19, eli yhdeksän tuntia. Sadepäivänä kioskin myynti saattaa olla muutamia kymmeniä euroja, jonka vuoksi kioskin auki pitäminen on turha kuluerä. Nyt on tämä ongelma ratkaistavissa siten, että sadepäivinä kioski suljetaan, mutta sama puhelin, eli numero 041 – 742 1367 vastaa klubilla ja tilaukset toimitetaan kioskille klubilta käsin. Meillä on nyt käytössä uusi ”ENZO” eli Italiasta pari viikkoa sitten rantautunut kioski skootteri, joka muutenkin avustaa kentällä juomatarjonnassa erilaisissa tilaisuuksissa aina sopimuksen mukaan.

Kenttävalvontaa tullaan kesän aikana suorittamaan senioreidemme toimesta. Kenttävalvojalla on oikeus ja velvollisuus varmistaa pelaajan oikeus pelata kentällämme. Maksujen tulee olla maksettu ja pelioikeuden kunnossa. Toivon, että jäsenkortin tarkastuksiin suhtaudutaan positiivisesti, sillä valvojamme valvovat kaikkien pelaajiemme tasapuolista kohtelua.

Uusi huoltohallimme on käytössä ja avoimien ovien päivä  järjestetään halliin tutustumista varten keskiviikkona 11.6 klo 14 – 18. Tervetuloa piipahtamaan paikanpäällä, kahvipannu on kuumana ja kenttämestari paikalla esittelemässä tiloja.

1-teen katoksen alla on uusi info-ruutu, josta voit vielä varmistaa lähtösi tarkan ajan sekä lähtöön vahvistetut pelaajat. Lisäksi ruutu kertoo värin, jolla viheriöliput kyseisenä päivänä sijaitsevat.  Katokseen ja klubin lasiterassille on tulossa uusia 4 h pöytäryhmiä, heti kun ehditään saamaan ne valmiiksi.

Hyvää alkanutta kautta ja iloisia pelikierroksia Messilässä,

Terveisin tj

P.S. oletko huomannut, että Messilä golf on myös facebookissa. Jos kuvasit kentällä jotakin mitä haluat kertoa muillekin, lähetä kuva ja selitys puhelinnumeroon 044 – 5043044 julkaisua varten ja käy tykkäämässä sivua 🙂