+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Kiitos runsaasta osallistumisestanne koskien Sennu 1 kilpailua. Se oli kautta-aikojen kärkeä! Paras luku on vuosien takaa 112 ja nyt oli mukana 94 osallistujaa. Satku rikki toivottavasti jo seuraavalla kerralla!

Seuraava kisa Sennu 2 pelataan maanantaina 15.6. kello 9:00 alkaen. Muutama henkilö on jo ilmoittautunut. Nyt vielä harjoitellaan tuolla ruotsalaisten keksimällä pistebogeylla, opitaan käyttämään omaa sarjaa ja tiitä.

Ennen kaikkea opitaan käyttämään mainiota Nexgolf Mobile -ohjelmaa, joka antaa meille tulokset jo heti kuin viimeinen kortti on täytetty, hienoa.

Pelaamme siis PB pelin 4 hengen ryhmissä, erikoiskilpailuna lähimmäksi lippua yhteisesti kaikille väylällä 12. Erikoispalkinto voittajalle.

Homma hoidetaan siten, että ensimmäinen ryhmä vie totuttuun tapaan kukan greenille. Kukkaa siirretään aina uuteen paikkaa ja lähemmäksi lippua jos siihen on tarvetta ja kirjoitetaan nimi lappuun. Viimeinen ryhmä velvoitetaan tuomaan kukka maaliin palkintoa varten.

Seuratkaa sivujamme, kautemme ohjelmaa ja muutakin kilpailuihin liittyvää. Samat asiat löytynevät myös info-kansiosta CM:n tiskillä.

Tästä kilpailu vaan kiristyy ja pidot paranee, tervetuloa mukaan. Ilmoittautuminen päättyy 12.6.2010 kello 12.00.

Terveisin Jukka Torstila