+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Lauantaina 10.10. aurinkoisessa syyssäässä seniorit viettivät kauden 2020 päättäjäisiä. Aluksi kisattiin parikisana 9 reiän scramble, jossa osanottajana oli 25 paria. Voiton vei komealla tuloksella 32 pari Kari Hiltunen ja Norbert Hörburger, toisena pari Jukka Mikkola ja Vuokko Vänskä tuloksella  34  ja kolmantena pari Kari Forsström ja Raimo Viljanen tuloksella 34.

Kierroksensa jälkeen seniorit nauttivat maistuvasta grillibuffetista. Valikoimassa oli broilerinkoipia, grillimakkaroita ja lihapyöryköitä sekä tietysti salaattia ja patonkia. Ja kun korona-aikaa eletään, niin Helena essu päällään, maski kasvoillaan ja hanskat kädessään kokosi jokaiselle haluamansa annoksen.

Senioritoimikunnan puheenjohtaja Raija Saviniemi jakoi kauden kilpailuista ansaittuja palkintoja onnellisille voittajille.

Vuoden senioriksi  valittiin Markku Lehikoinen, jolle edellinen vuoden seniori Eero Myllynen luovutti kiertopalkinnon.

Lopuksi senioritoimikunta kiitti puheenjohtaja Raija Saviniemeä kukilla, kuohuvalla ja lämpimillä sukilla kuluneen kauden toiminnan ansiokkaasta johtamisesta. Raija kiitteli senioreja lämpimästi kuluneesta kaudesta ja toivotti hyvää syksyn jatkoa. Raija myös kehotti senioreja edelleen seuraamaan senioritoimikunnan sivuja ja antamaan palautetta sekä vinkkejä tulevia tapahtumia ajatellen.

Päätöskilpailu 10.10 tulokset

Senioritoimikunta,
Pirkko Sani