Seniorien kauden päättäjäisiä vietettiin perjantaina 13.10. Onneksemme tuolle päivälle osui aurinkoinen sää ja lämpötila nousi iltapäivällä noin kymmeneen asteeseen. Kisa käytiin neljän hengen arvotuin joukkuein, pelimuotona Best Ball, 9 reikää. Lisäksi oli lähipelikisa, jota suuri osa ei ollut aiemmin pelannut. Kuulosti siltä, että monet tykkäsivät, joten ensi kaudella tällainen voisi olla mukana kisaohjelmassa jossain muodossa. Nyt kisattiin vain osa peleistä koska aikaa ei ollut koko setin läpivientiin. Mukana oli 44 senioria.

Kisan voitti joukkue Anneli Lipponen, Ulla Pirhonen, Anssi Ruopuro ja Reijo Koivisto tuloksella 42 + 41. Onnea voittajille!

Kilpailun tulokset tästä

Kun viimeinenkin ryhmä saatiin lounaspöydän äärelle, puheenjohtajamme Raija Saviniemi piti perinteisen puheensa käyden läpi kauden tilastoja ja totesi, että kauden slogan, golf on on yhdessä enemmän, toteutui kirjaimellisesti.  Yhteensä oli 35 tapahtumaa, joissa seniorit olivat osallisena: oman tourimme 8 kilpailua ja kaksi lämmittelyä sekä yksi jäähdyttely joihin osallistui yhteensä 123 eri pelaajaa. Lisäksi seuraotteluita oli kuusi, joissa n. 50 eri pelaajaa, 10 seuran ottelu, shoot out ja mestaruuskilpailut sekä Dingo musikaali. Elokuun alun nuorten SM-kilpailuiden talkootyöhön osallistuimme myös kiitettävästi.

Kausi ei ole vielä päättynyt vaan tapahtumia riittää vielä, mm. remontoituun kaupungintaloon tutustuminen 7.11.

Padel Marinan simulaattorikisa pyörähtää käyntiin 30.10. Pelipäiviä ovat tiistai, keskiviikko ja torstai klo 11.00. Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta, hinta 7,50 per kerta.

Sennukahvittelut jatkuvat torstaisin klo 13.00 kisan jälkeen.

Lopuksi Raija esitti kiitokset kaikille aktiivisesti tapahtumiiin osallistuneille jäsenille, senioritoimikunnalle, tukijoillemme, Padel Marina, Golf Point ja Golf Tailors. Kiitokset myös kenttähenkilökunnalle hyväkuntoisesta kentästä sekä Messilän henkilökunnalle ja ravintoloitsijalle, jotka ovat mahdollistaneet tapahtumien onnistumisen.

Lopuksi Raija kiitti eläkkeelle siirtyvää toimitusjohtajaamme Arja Bymania erinomaisesta yhteistyöstä vuosien aikana. Kiitospuheessaan Arja vastaavasti antoi kiitoksensa sekä Raijalle että koko senioritoimikunnalle. Meidän kanssamme on hänen mielestään ollut helppoa ja mukavaa tehdä töitä. Toivotamme Arjalle onnellisia eläkepäiviä.

Vuoden senioriksi Asko Kankaanpää oli valinnut Jan Storen. Jan on palkinnon taatusti ansainnut.
Hän on hoitanut hienosti kaikki seuraottelut, ottanut mukaan paljon eri pelaajia sekä kirjoittanut upeita juttuja sivuillemme kustakin tapahtumasta.

Pokaali vaihtoi omistajaa ja Asko ojensi Janille myös salaperäiset pohjalaiset villasukat.. Onnittelut Janille!

Tilaisuudessa arvottiin läsnäolijoiden kesken 80-, 60- ja 40-euron lahjakortit sekä pidettiin arpajaiset.

Tunnelma päättäjäisissä oli lämminhenkinen ja iloinen. Kuten Raija puheessaan mainitsi, tavataan myös syksyllä ja talvella aina kun mahdollista ja pidetään hienosta yhteisöstämme huolta. Toimikunnassa on tilaa uusille tyypeille joten tervetuloa mukaan huolenpitoon myös sitä kautta.

Hyvää syksyä ja talvea kaikille koko senioritoimikunnan puolesta!

Leena Torikka-Jaatinen