Hyvät Seniorit! Hyvää alkanutta vuotta ja uuden pelikauden odotusta.

Lähiajan tulevista tapahtumista seuraavaa:

Rokkapileet, senioreiden perinteinen talvirieha, vietetään laskiaissunnuntaina 11.2. kello 11.00 alkaen klubilla.  Presidentinvaalien mahdollinen toinen kierros on samana päivänä, mutta pileet eivät kestä niin kauan etteikö äänestämään ehtisi joko ennen tai jälkeen tapahtuman.

Ohjelmaa on entiseen tapaan, joten varatkaa säänmukaiset ulkoiluvarusteet. Jäljelle jäänyt rokka myydään halukkaille, järjestäjä varaa astiat. Ilmoittautumiset Messilän kotisivujen kautta 8.2. kello 12.00 mennessä. Osallistumismaksu on entiseen tapaan 7 euroa. Tervetuloa!

Torstaikahvit Cafe Idassa kello 14.00 jatkuvat aina 19.4. asti, jolloin aloitetaan kesätauko.

Vuosikokoukset tänä vuonna pidetään seuraavasti: MeG Oy tiistaina 20.2. kello 18.00 ja MeG Ry maanantaina 19.3. myös kello 18.00. Molempien kokousten pitopaikkana on klubi.

Kevään seniori-info on torstaina 26.4. kello 14.00 POP-Trion kerhohuoneella. Ohjelmassa on kahvitarjoilu, pankin puheenvuoro ja senioreiden tulevan kauden toiminnan esittely. Tilaisuuteen ei tarvitse ennakkoilmoittautua ja hissi aukeaa noin varttia ennen tilaisuuden alkua.

Tilaisuudessa otetaan ensimmäiset ilmoittautumiset Heinola kesäteatteriretkeen ja avataan netti-ilmoittautuminen. Retken liput on varattu tiistaille 26.6. ja lähtö Messilän ala-parkista tulee tapahtumaan kello 16.00.

Terveisin Kari