Kausi 2018 on lähtenyt hyvin käyntiin. Lämmittelyt on pelattu, sikspäkin ja seniorisarjan ensimmäiset kisat ovat ovella ja jatkoa seuraa. Muistutuksena vielä, että seniorisarjan pelien alkamisaika tällä kaudella on kello 09.00.

Kentän valvontaan kaivataan tekijöitä. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Valvontavuoron (4-6 tuntia yhdessä tai useammassa osassa) voi varata caddiemasterin toimipisteessä olevaan kansioon, jossa on myös kirjalliset ohjeet. Sujuva pelaaminen ja kentän kunnosta huolehtiminen on meidän kaikkien etu ja korvauksena on Mamma Marian lounas.

Kevätretki tehdään keskiviikkona 30.5. Töyrylän kartanoon Artjärvelle. Tarkoitus on mennä kimppakyydein niin, että olisimme perillä vähän ennen kello 12.00. Tällöin on tarjolla keittolounas, sen jälkeen kartanon toimintaa esitellään ja sen päätteeksi juodaan pullakahvit. Aikaa tähän on varattava noin kaksi tuntia. Ateria ja kahvi maksaa 24 euroa hengeltä. Muita kustannuksia, pl matkakulut, ei ole. Ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostitse 28.5. mennessä joko Helenalle tai Karille. 

Ladies Finnish Open pelataan 5.-9.6. ja suuri osa senioreista on muiden mukana toimitsijatehtävissä. Info tilaisuudesta on 20.5. kello 14.00, jolloin tehtävät lopullisesti jaetaan ja niihin opastetaan sekä sovitetaan kisa-asut.

25.6. pelattavan Senior 3:n ilmoittautumisaikaa on juhannuksen takia lyhennetty vuorokaudella niin, että se päättyy jo torstaina 21.6. kello 12.00.

Teatteriretki lähestyy ja kaikki liput on myyty. Muistutuksena, että lähtö tapahtuu tiistaina 26.6. kello 16.00 Messilän alaparkista. Auto kulkee entistä reittiä kaupunkiin, mutta ei voi rakennustöiden takia mennä vanhan linja-autoaseman turistipysäkille, vaan ottaa kaupungista tulevat kyytiin Marolankadun turistipysäkiltä.

Hyvää kesää ja Juhannusta!
Kari