Mestaruuskisat veteraanisarjojen osalta ovat maanantaina 6.8. ja tiistaina 7.8. 2018

Maanantaina 6.8. pelataan yhdistettynä sekä senior 6 että seuran mestaruuskisojen ensimmäinen kierros. Molempien pelimuotona on tasoituksellinen (hcp) lyöntipeli. Eli yksi peli kaksi tulosta. SN50 ja SM50 sarjat pelaavat vain senior 6 kisan.

Maanantain ilmoittautumisen yhteydessä on varmistettava caddiemasterille pelaako tiistaina pelattavan mestaruuskisojen toisen kierroksen, jos sinne pääsee. Pääsyyn toiselle kierrokselle voi vaikuttaa myös mahdollinen katkaisuraja.

Palkinnot jaetaan siten, että senior 6:n  kaikkien sarjojen parhaat saavat entiseen tapaan Mamma-Marian lounaan, siksi osallistumismaksu on 6 euroa. Mestaruuskilpailujen osalta palkitaan kunkin pelattavan sarjan kolme parasta.

Mestaruuskisoissa pelattavat sarjat määräytyvät osanottajamäärän mukaan siten, että sarja pelataan jos siinä on vähintään kahdeksan (8) pelaajaa. Muissa tapauksissa sarjoja saatetaan yhdistellä.

Maantain kisan lähtöjärjestys määräytyy mestaruuskisojen käytännön mukaisesti, eli sarjoittain paremmuusjärjestyksessä ja kolmen pelaajan ryhmissä. Ensimmäinen lähtöaika on kello 09.00. Sarjajärjestys on seuraava:  VN70, VN65, VM80, VM75, VM70, VM65 ja senior 6:n osanottajat.

Tiistaina 7.8. pelataan mestaruuskisojen toinen kierros sinne halukkuutensa ilmoittaneiden ja mahdollisen katkaisurajan läpäisseiden kesken. Pelimuotona on lyöntipeli ilman tasoituksia (scr).

Lähtöjärjestys on maanantain tulosten perusteella määräytyvä käänteinen järjestys. Pelataan kolmen pelaajan ryhmissä ja ensimmäinen lähtöaika on kello 09.00

Maanantain ensimmäisen kierroksen tulos muutetaan scr-tulokseksi ja lasketaan yhteen tiistain kierroksen kanssa, jonka perusteella määräytyy lopullinen paremmuusjärjestys.

Seuran mestaruuskisoissa voi osallistua vain yhteen sarjaan.

Tiistain kisan pelaajille tarjotaan lounas klubiravintolassa.

Seuran mestaruuskilpailut ovat kauden pelillinen kohokohta. Siksipä kaikki joukolla ilmoittautumaan mukaan yhteiseen tapahtumaan!

t. Kari Rantanen