+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Mestaruuskisat veteraanisarjojen osalta ovat maanantaina 12.8. ja tiistaina 13.8.2018

Maanantaina 12.8. pelataan seuran mestaruuskisojen ensimmäinen kierros. Pelimuotona on tasoituksellinen (hcp) lyöntipeli. Avauksiin käytetään sarjan aikana vakiintuneita avaustiitä.

Maanantain ilmoittautumisen yhteydessä on varmistettava caddiemasterille pelaako tiistaina pelattavan mestaruuskisojen toisen kierroksen, jos sinne pääsee. Pääsyyn toiselle kierrokselle voi vaikuttaa myös mahdollinen katkaisuraja (cut).

Mestaruuskisoissa pelattavat sarjat määräytyvät osanottajamäärän mukaan siten, että sarja pelataan jos siinä on vähintään kahdeksan (8) pelaajaa. Muissa tapauksissa sarjoja saatetaan yhdistellä.

Maantain kisan lähtöjärjestys määräytyy mestaruuskisojen käytännön mukaisesti, eli sarjoittain paremmuusjärjestyksessä ja kolmen pelaajan ryhmissä. Ensimmäinen lähtöaika on kello 09.00. Sarjajärjestys on seuraava:  VN70, VN65, VM80, VM75, VM70 ja VM65.

Tiistaina 13.8. pelataan mestaruuskisojen toinen kierros sinne halukkuutensa ilmoittaneiden ja mahdollisen katkaisurajan läpäisseiden kesken. Pelimuotona on lyöntipeli ilman tasoituksia (scr).

Lähtöjärjestys on maanantain tulosten perusteella määräytyvä käänteinen järjestys. Pelataan kolmen pelaajan ryhmissä ja ensimmäinen lähtöaika on kello 09.00

Maanantain ensimmäisen kierroksen tulos muutetaan scr-tulokseksi ja lasketaan yhteen tiistain kierroksen kanssa, jonka perusteella määräytyy lopullinen paremmuusjärjestys.

Seuran mestaruuskisoissa voi osallistua vain yhteen sarjaan.

Tiistain kisan pelaajille tarjotaan lounas klubiravintolassa.

Mestaruuskilpailuissa veteraanisarjojen osalta palkitaan kunkin pelattavan sarjan kolme parasta sekä hcp- että scr- lyöntipelissä.

Seuran mestaruuskilpailut ovat kauden pelillinen kohokohta. Siksipä kaikki joukolla ilmoittautumaan mukaan yhteiseen tapahtumaan!

Terveisin Kari