+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Shoot-Out kilpailu lauantaina 14.9.2019

Senioreiden viikkokilpailut on saatu päätökseen ja kausi huipentuu Shoot-Out kisaan, joka pelataan lauantaina 14.9.2019. Kisaan on mahdollista ilmoittautua kaikilla, jotka ovat kauden aikana osallistuneet seniorikisoihin. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 12.9. kello 12.00.

Karsinnat pelataan 14.9. kello 08.00 alkaen. Pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey ja avaus tapahtuu tiiltä 10. Sarjajako ja karsintojen lähtöjärjestys julkaistaan ilmoittautumisen päätyttyä. Kunkin karsinnassa pelattavan sarjan kymmenen (10) parasta pääsevät varsinaiseen shoot-out kisaan.

Varsinainen Shoot-Out kisa aloitetaan kello 13.00 tiiltä 1 ja pelataan yhdeksän väylää. Lähdöt tapahtuvat sarjoittain noin 15 minuutin välein ja jokaisella pelattavalla väylällä putoaa yksi pelaaja.

Jäähdyttelykisa pelataan 23.9. kello 10.00 alkaen. Sarjoina ovat miehet ja naiset. Parhaat molemmista palkitaan. Osallistuminen on maksuton. Pelimuotona on pistebogey.

Päättäjäiset pidetään keskiviikkona 25.9.

 Päättäjäiskisassa pelataan yhdeksän reikää parikilpailuna arvotuin parein ja pelimuotona on Best Ball. Osallistumismaksua ei ole. Peli aloitetaan kello 11.00 tiiltä 1. Pelimuodossa kumpikin pelaaja pelaa pistebogeytä omalla tasoituksellaan ja kultakin pelatulta väylältä jää parin parempi nettotulos voimaan.

Päättäjäistilaisuus aloitetaan klubilla kello 18.00 alkaen. Osallistumismaksu on 20 euroa. Ohjelmassa mm vuoden seniorin nimeäminen, kauden kilpailujen palkintojen jako ja Mamma Marian herkullinen ateria.

Kisaan ja päättäjäisiin ilmoittaudutaan samalla kertaa. Jos haluatte osallistua vain päättäjäispeliin, valitkaa lähtöaikatoiveeksi ”Aikainen”. Jos osallistutte vain iltajuhlaan, valitkaa lähtöaikatoiveeksi ”Myöhäinen”. Ilmoittautuminen ilman lähtöaikatoivetta on merkki osallistumisesta molempiin tilaisuuksiin.