Mestaruuskisat veteraanisarjojen osalta ovat maanantaina 14.8. ja tiistaina 15.8. 2017

Maanantaina 14.8. pelataan yhdistettynä sekä senior 6 että seuran mestaruuskisojen ensimmäinen kierros. Molempien pelimuotona on tasoituksellinen (hcp) lyöntipeli. Eli yksi peli kaksi tulosta. SN50 ja SM50 sarjat pelaavat vain senior 6 kisan.

Maanantain ilmoittautumisen yhteydessä ennen kierrosta, on varmistettava caddiemasterille osallistuuko tiistaina pelattavan mestaruuskisojen toiselle kierrokselle, jos sinne pääsee. Pääsyyn toiselle kierrokselle voi vaikuttaa myös mahdollinen cut-raja. Palkinnot maanantain kilpailusta jaetaan siten, että senior 6:n  kaikkien sarjojen parhaat saavat entiseen tapaan Mamma-Marian lounaan, siksi osallistumismaksu on 6 euroa. Mestaruuskilpailujen osalta palkitaan kunkin pelattavan sarjan kolme parasta.

Mestaruuskisoissa pelattavat sarjat määräytyvät osanottaja määrän mukaan siten, että sarja pelataan jos siinä on vähintään kahdeksan (8) pelaajaa. Muissa tapauksissa sarjoja saatetaan yhdistellä.

Maanantain kisan lähtöjärjestys määräytyy mestaruuskisojen käytännön mukaisesti, eli sarjoittain paremmuusjärjestyksessä ja kolmen pelaajan ryhmissä. Ensimmäinen lähtöaika on kello 10.00. Sarjajärjestys on seuraava:  VN65, VN70, VM65, VM70, VM75 ja senior 6:n osanottajat.

Tiistaina 15.8. pelataan mestaruuskisojen toinen kierros sinne halukkuutensa ilmoittaneiden ja mahdollisen cut-rajan läpäisseiden kesken. Pelimuotona on lyöntipeli ilman tasoituksia (scr).

Lähtöjärjestys on maanantain tulosten perusteella määräytyvä käänteinen järjestys. Pelataan kolmen pelaajan ryhmissä ja ensimmäinen lähtöaika on kello 10.00

Maanantain ensimmäisen kierroksen scr-tulos lasketaan yhteen tiistain tuloksen kanssa, jonka perusteella määräytyy lopullinen paremmuusjärjestys. Tiistain kisan pelaajille tarjotaan lounas klubiravintolassa.

Seuran mestaruuskilpailuissa voi osallistua vain yhteen sarjaan. Iästä riippuen voit siis osallistua Veteraanisarjojen mestaruuskilpailuun 14.-15.8. tai vaihtoehtoisesti 19.-20.8. pelattavassa Mestaruuskilpailussa on mahdollista osallistua sarjoihin M/N/SM ja SN.

Seuran mestaruuskilpailut ovat kauden pelillinen kohokohta. Siksipä kaikki joukolla ilmoittautumaan mukaan yhteiseen tapahtumaan!

 

Ahvenanmaan peliretki 13.-15.9. Matkan ajankohta lähestyy ja vielä on nopeimmille kaksi paikkaa jäljellä. Ilmoittautuminen mahdollisimman pian Caddiemasterille. Matkaan lähtijät tulevat saamaan lisätietoa lähiaikoina.