Senioreiden Shoot-Out pelattiin lauantaina 8.9.2018. Naisten ensimmäisen sarjan ykkönen oli Leena Järvinen, toisena Marja Leporanta ja kolmantena Sirpa Hellman. Toisessa naisten sarjassa voiton vei Airi Kankaanpää, toinen oli Heidi Rintala ja kolmas Eija Sundberg. Varttuneempien miesten sarjassa pokkasi voiton Lauri Ojapalo, hopeaa sai Jukka Torstila ja pronssia Olavi Hellman. Nuorempien miesten sarjassa oli paras Matti Laitinen, toisena Lasse Mäkelä ja kolmantena Kari Forsström. Onnittelut voittajille!

Jäähdyttely pelataan 17.9.kello 10.00 alkaen. Sarjoina ovat miehet ja naiset. Parhaat molemmista palkitaan. Osallistuminen on maksuton. Pelimuoto on pistebogey.

Päättäjäiset pidetään lauantaina 22.9. 

Päättäjäiskisassa pelataan yhdeksän reikää parikilpailuna arvotuin parein ja pelimuotona on Best Ball. Osallistumismaksua ei ole. Peli aloitetaan tiiltä 1 kello 11.00. Pelimuodossa kumpikin pelaaja pelaa pistebogeytä omalla tasoituksellaan ja kultakin pelatulta väylältä jää parin parempi nettotulos voimaan.

Päättäjäistilaisuus aloitetaan klubilla kello 18.00 alkaen. Osallistumismaksu on 20 euroa. Ohjelma tulee sisältämään vuoden seniorin nimeämisen, kauden kilpailujen palkintojen jaon, Mamma Marian herkullisen aterian ja muuta mukavaa.

Kisaan ja päättäjäisiin ilmoittaudutaan samalla kertaa. Jos haluatte osallistua vain iltajuhlaan, valitkaa lähtöaikatoiveeksi ”Myöhäinen”.

Lihanhimo, eli kinkkukisa pelataan suunnitelmien ja sääolosuhteiden mukaan lauantaina 20.10. kello 12.00 alkaen. Pelimuotona on pistebogey. Etuoikeus osanottoon on kaikilla, jotka ovat kauden aikana osallistuneet kahteen tai useampaan seniorikisaan tai -tapahtumaan. Ilmoittautuminen kisaan omilla tunnuksilla. Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 18.10. kello 12.00. Osallistumismaksu on 7 euroa.

Torstaikaffeet Kauppakeskus Valon Cafe Idassa aloitetaan torstaina 25.10 kello 14.00. Tervetuloa mukaan aina torstaisin, tilaisuudet ovat hyvin vähän virallisia.

Muistattehan, että kuntosalivuorot ovat jo alkaneet ja syksyn patikkaretki tehdään Martta-laavulle maanantaina 24.9. Kokoontuminen kello 13.00 Keskikankaantien ja Televisiotien kulmauksen parkkipaikalla.