+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Senioreiden Shoot-Out pelattiin lauantaina 14.9.2019. Naisten sarjan ykkönen oli Eeva Kolehmainen, toisena Stiina Jaakkola ja kolmantena Sirpa Hellman. Miesten sarjassa pokkasi voiton Risto Hakanen, hopeaa sai Esa Tiainen ja pronssia Jan Store. Onnittelut voittajille!

Jäähdyttely pelataan 23.9.kello 10.00 alkaen. Sarjoina ovat miehet ja naiset. Parhaat molemmista palkitaan. Osallistuminen on maksuton. Pelimuotona on pistebogey.

Päättäjäiset pidetään keskiviikkona 25.9.

Päättäjäiskisassa pelataan yhdeksän reikää parikilpailuna arvotuin parein ja pelimuotona on Best Ball. Osallistumismaksua ei ole. Peli aloitetaan tiiltä 1 kello 11.00. Pelimuodossa kumpikin pelaaja pelaa pistebogeytä omalla tasoituksellaan ja kultakin pelatulta väylältä jää parin parempi nettotulos voimaan.

Päättäjäistilaisuus aloitetaan klubilla kello 18.00 alkaen. Osallistumismaksu on 20 euroa. Ohjelmassa mm vuoden seniorin nimeäminen, kauden kilpailujen palkintojen jako ja Mamma Marian herkullinen ateria sekä arvontoja.

Kisaan ja päättäjäisiin ilmoittaudutaan samalla kertaa. Jos haluatte osallistua vain päättäjäispeliin, valitkaa lähtöaikatoiveeksi ”Aikainen”. Jos osallistutte vain iltajuhlaan, valitkaa lähtöaikatoiveeksi ”Myöhäinen”. Ilmoittautuminen ilman lähtöaikatoivetta on merkki osallistumisesta molempiin tilaisuuksiin.

Lihanhimo, eli kinkkukisa pelataan suunnitelmien ja sääolosuhteiden mukaan lauantaina 19.10. kello 12.00 alkaen. Pelimuotona on pistebogey. Etuoikeus osanottoon on kaikilla, jotka ovat kauden aikana osallistuneet kahteen tai useampaan seniorikisaan tai -tapahtumaan. Ilmoittautuminen kisaan omilla tunnuksilla. Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 17.10. kello 12.00. Osallistumismaksu on 7 euroa.

Torstaikaffeet Kauppakeskus Valon Cafe Idassa aloitetaan torstaina 24.10 kello 14.00. Tervetuloa mukaan aina torstaisin, tilaisuudet ovat hyvin vähän virallisia.

 Lihanhimon voittokinkkujen jako tapahtuu torstaina 19.12. kello 14.00 torstaikahvien yhteydessä Cafe Idassa.