Shoot-Out pelattiin lauantaina 9.9.2017. Peruutusten johdosta tällä kertaa ei ollut karsintoja, mutta voittajat saatiin silti selville.

Naisten sarjan ykkönen oli Sinikka Lauronen-Hakanen, toisena Kaisa Sinivirta ja kolmantena Eeva Kolehmainen.

VM 75+ sarjan voitti Pekka Mustjoki, toinen oli Mikko Sivonen ja kolmas Mikko Ylitalo.

Yhdistetyssä VM 70 ja VM 65 sarjassa pokkasi voiton Matti Laitinen, kakkonen oli Asko Kankaanpää ja kolmonen Hannu Järvinen.

Onnittelut voittajille!

 

Reikäpelifinaalien tiiaika on varattava kilpailutoimikunnan ohjeen mukaisesti lauantaihin 16.9. kello 16.00 mennessä.

Jäähdyttely pelataan 18.9.kello 11.00 alkaen. Sarjoina ovat miehet ja naiset. Parhaat molemmista palkitaan. Osallistuminen on maksuton. Pelimuoto on pistebogey.

Päättäjäiset pidetään 23.9.

Päättäjäiskisassa pelataan yhdeksän reikää parikilpailuna arvotuin parein ja pelimuotona on greensome. Peli aloitetaan tiiltä 1 kello 11.00. Pelimuodossa parin molemmat pelaajat lyövät avauslyönnin, jonka jälkeen valitaan pallo, jolla jatketaan. Reikä pelataan loppuun vuorotellen lyöden. Lyönnit aloittaa pelaaja, jonka palloa ei valittu pelipalloksi. Parhaat parit palkitaan.

Päättäjäistilaisuus aloitetaan klubilla kello 18.00 alkaen. Sen ohjelmasta ja kustannuksista tiedotetaan erikseen. Ohjelma tulee sisältämään vuoden seniorin nimeämisen, kauden kilpailujen palkintojen jaon, Mamma Marian herkullisen aterian ja muuta mukavaa.

Kisaan ja päättäjäisiin ilmoittaudutaan samalla kertaa. Jos haluatte osallistua vain iltajuhlaan, valitkaa lähtöaikatoiveeksi ”Myöhäinen”.

Terveisin Kari Rantanen