Kauden 2020 teemoina ovat avoimuus, tiedottaminen ja juuri eläkkeelle jääneiden senioreiden aktivoiminen. 

Koronaviruksen johdosta on ehdottoman tärkeätä noudattaa viranomaisten ohjeita ja rajoituksia ikäryhmiin, kokoontumisiin ja liikkumiseen liittyen. Kaikki ryhmätoiminta vahvistuu, perutaan tai siirtyy yleisen ohjeistuksen mukaisesti.

Alla toimintasuunnitelma, joka toteutuu vain siltä osin, kun mahdollista järjestää:

Sarjakilpailut

Sarja aloitetaan kahdella lämmittelyllä ja päätetään yhteen jäähdyttelyyn. Varsinaisia osakilpailuja on kahdeksan ja ne pelataan eri teemoin. Viikkokilpailuiden tulosten perusteella sarjojen parhaille annetaan mahdollisuus ilmoittautua sarjan päättävään Shoot-Out kilpailuun, joka huipentaa kauden ma 28.09.2020. Sarjajaot päätetään osallistujamäärän mukaan.

Lämmittelyjen maksu on kuusi (6) euroa. Ensimmäisen lämmittelyn maksulla saa
Mamma Marian lounaan ja toisen maksulla välipalatarjoilun 10-kioskilla a.o kisan yhteydessä.

Viikkokilpailuissa palkitaan kunkin sarja paras pelaaja. Lisäksi kilpailun jälkeen arvotaan tuotepalkintoja. Palkintoina ovat joko Mamma Marian tai Golfpointin kymmenen (10) euron lahjakortti kertaostoksesta. Sarjojen parhaat palkitaan senioreiden päättäjäisissä.

Osallistumismaksu on kuusi (6) euroa kaikissa sarjoissa. Caddiemaster hoitaa tulospalvelun. Kilpailut aloitetaan klo 9.00

Sarjajakoja muutetaan tarpeen mukaan, kunhan saadaan kokemuksia osallistujamääristä. Jokainen sarja N/M, jossa pelaajia vähintään 8 pelataan itsenäisinä. Sarjojen avaustiit ovat seuraavat: Naiset ja VM80 48, VM75 ja VM70 53, VM65 ja SM50 57. Nämä ovat myös tiiauspaikat mestaruuskisoissa. VN 70 sarjassa käytössä nk. mustat tiit niillä väylillä, missä siihen on mahdollisuus.

Seuran mestaruuskilpailut

Lyöntipeli

Seniorit VN65, VN70, VM65,VM70, VM75 ja VM80 pelaavat seuran mestaruuskilpailut 18–19.8 seuraavasti. Lyöntipeli HCP mestaruudesta pelataan 18.8 kaikkien ilmoittautuneiden kesken, kukin omissa sarjoissaan. Huom. Sarjoja yhdistellään, jos ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi. SCR mestaruudesta pelataan 19.8 niiden kesken, jotka ovat selvittäneet cut-rajan ja jotka ovat halukkaita siihen. Halukkuus siihen on ilmoitettava ensimmäiselle kierrokselle lähdettäessä. Mestaruuskilpailut ovat maksuttomia. Kilpailun toisena päivänä on tarjolla ilmainen keittolounas.

 

Reikäpeli

Reikäpelit järjestää kilpailutoimikunta. Sarjat pelataan, jos osallistujia on vähintään kahdeksan. Muussa tapauksessa sarjat voidaan yhdistää tai perua.

Sikspäki

Kuuden seuran Sikspäki kilpailu jatkuu kaudella 2020. Messilän osakilpailu on ke 27.5. Jokaisesta seurasta kilpailuun mahtuu 20 pelaajaa. Seuraa seniorsivulta muiden osakilpailujen ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet.

Aluetour

Kauden 2020 Aluetourin ensimmäinen osakilpailu pelataan ti 9.6 Lahden Golfissa, toinen Tammer Golfissa ja kolmas osakilpailu ti 4.8 Lakeside Vammalassa. Finaali
on la 5.9. Sankivaara Golfissa Oulussa. Naisten 60+ tourin tapahtumat ja ajankohdat nähtävissä Suomen golfsenioreiden sivuilla.

Ystävyysottelut

Ystävyysotteluita pelataan kolme. Koti-otteluna pelataan 10.6 Hartolaa vastaan toinen kotiottelu on 30.7 Sarfvikiä vastaa. Vieraissa pelattava ottelu Talmaa vastaan on vielä avoin. Joukkueeseen valitaan kahdeksan miestä ja neljä naista. Avausotteluun joukkue valitaan pääosin toimikunnan keskuudesta.

Kymmenen seuran ottelu

Messilä toimii isäntänä to 10.9 järjestettävässä kymmenen seuran kilpailussa. Joukkueen kokoonpano on kahdeksan miestä ja neljä naista.

Seniorikaffet

Torstaisin Cafe Idassa klo 14.00 (peruttu toistaiseksi)

Muut tapahtumat

23.2 Rokkabileet
4.3 Retki Reitzin kotimuseoon ja oopperan teetanssiaiset
26.3. Ry:n vuosikokous (nettiyhteyden kautta)
23.4. Kevätinfo Trion osuuspankissa (vahvistetaan jos voidaan järjestää)
23.6 Teatteriretki Heinolaan (vahvistetaan jos voidaan järjestää)
10.10 Päättäjäiset

Muut tapahtumat ovat seurattavissa seuran tapahtumakalenterista. Mahdolliset retket kotimaahan tai ulkomaille

Budjetti

Budjetti kaudelle 2020 on 3 000 e.

Senioritoimikunnan puolesta
Raija Saviniemi