+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi
Tämä poikkeuksellinen golfkausi alkaa olla lopuillaan. Onneksi olemme saaneet harrastaa golfia, pienin muutoksin, nauttien upeasta kesästä ja hyväkuntoisesta kentästä. 
Lauantaiksi 10.10.2020 suunniteltu päättäjäistapahtuma toteutetaan 9:n reiän scramble kisana. Iltajuhla jää koronan takia pois. 
Kisa pelataan väliaikalähdöin ja saavuttuanne takaisin klubille tarjoamme siellä pientä grillipurtavaa. 
Seniortourin, reikäpelien ja mestaruuskilpailuiden Scr–sarjan  mitalit  kolmelle oman sarjansa parhaalle ovat jaossa päätöskilpailun aikana. Jos olet estynyt noutamaan mitalliasi tällöin, niin ne ovat, tämän kesän tapaan, noudettavissa cm–pisteestä.
 
Vuoden Seniori julkistetaan  kisan yhteydessä.
 
Vielä olisi, koronatilanteen ja ilmojen niin salliessa, tarkoitus pitää pari kisaa (ainakin kuuhullut) tässä lokakuun aikana. Näyttää siltä, että perinteistä torstai kahvitilaisuutta ei voida, koronan ollessa kiihtymisvaiheessa, toteuttaa. Ajatuksena olisi, että samaan aikaan sauvakävelisimme  Pikku Veskulla. Seuraa siis aktiivisesti seniorsivujamme, sillä ilmoittelen siellä tapahtumista. 
 
Tahdon kiittää seniortoimikuntaa, Messilän henkilökuntaa ja ennen kaikkea Teitä, Hyvät Seniorimme, tästä poikkeuksellisesta kaudesta.
Yhdessä me tästä selvitään,
Raija