Perinteinen seuraottelu käytiin totuttuun tapaan hyvin tasaisissa tunnelmissa, tällä kertaa Hämeenlinnassa. Ottelu käynnistyi aamupalalla ja pääsimme tutustumaan myös rangeen, missä oli uutuutena lyönnit analysoivat laitteet. Puheenjohtaja Varmavuota ottelussa tuurannut Eki Kortelainen totesi laitteen näyttävän oikein, etukäteen ilmoittamansa harjoituslyönnin mitta ilmestyi hetken kuluttua näytölle, ja kolme kertaa peräkkäin.

Pelit pelattiin muutaman sadekuuron säestämänä kentällä, joka ei nyt yltänyt kunnoltaan ihan siihen mihin olemme Messilässä tottuneet. Nopeasti pelurimme kuitenkin omaksuivat greenien nopeudet ja reikä- kohtaisia voittoja tipahteli tasaiseen tahtiin. Ottelu eteni tasaisena aina viimeisen parin maaliin tuloon saakka. Nopea tarkastuslaskenta kertoi totuuden, Messilä Golf oli voittanut tällä kertaa yhdellä pisteellä ottelun ja vuodesta 1990 saakka kiertänyt pysti matkasi mukanamme Messilään. Vaikka kyseessä olikin ystävyysottelu, maalasi kapteeni tavoitteeksi pystin bussissa olon paluumatkalla – hienosti joukkue tavoitteen täyttikin.

Joukkueen rungon muodosti tällä kertaa johtokunta täydennettynä niin senioreilla kuin nuorilla, joiden tasoitukset osuivat sopivasti isäntien laatimaan peliparisuunnitelmaan. Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului myös kahden juniorin mukana olo, mutta Tawast ei saanut heille pelipareja.

Kiitos kaikille mukana olleille ja Messilää hienosti edustaneille. Elokuun lopussa on vielä toinen virallinen ja niin ikään perinteinen seuraottelu Niitväljaa vastaan, mikä käydään Messilän viheriöillä.

Terveisin,
Jouni Takala
kapteeni