Tiedotustoimikunta tiedottaa 


Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

Golfyhteisössämme on ollut tänä vuonna käytössä Pelaaja Ensin –palautekysely. Siitä saatava palautteenne antaa meille mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn tuotannosta vastaa Golfliitto ja sen teknisestä toteutuksesta liiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Suurin osa teistä on jo saanut kutsun jäsenkyselyyn heinäkuun lopussa. Haluamme jo tässä vaiheessa lämpimästi kiittää kaikkia vastanneita arvokkaasta palautteestaanne!

Lopuille teistä tulee ensi viikon tiistaina kyselykutsu sähköpostiinne, johon lämpimästi toivomme vastaavanne.

Ystävällisin terveisin,
Messilä Golf Oy

 

 

 

 

Jani Perttilä takaa-ajajana Lappajärvellä

Messilä Golfia edustava Jani Perttilä (141, -7) starttaa Lappajärvellä käynnissä olevassa Kivitippu Pro Am Invitationallin päätöskierrokselle seitsemänneltä sijalta. Tänä vuonna tämä ammattilaisten keskuudessa varsin arvostettu kutsukilpailu on myös osa yhteispohjoismaista Nordic Leaqueta. Kilpailun palkintopotti on tänä vuonna 30 000 euroa, josta voittaja kuittaa n. 8000 euroa. Perttilän avauskierros Järviseudun Golfseuran isännöimässä kilpailussa sujui par tahdissa 72 lyönnillä. Tänään lauantaina Perttilä löi tauluun tuloksen kolme alle, 69.
– Molempina päivinä startit ovat olleet vähän nihkeitä, mutta kierroksen edetessä olen saanut pelistä paremmin kiinni. Huomenna kannattaisi painaa kovaa heti alusta alkaen, mikäli mielii mukaan kärkikarkeloihin, suunnitteli turnauksen vuonna 2014 voittanut Perttilä.
Kilpailun kärkipaikalla jatkaa perjantaina hurjan 65 lyönnin kierroksen hurjastellut  Mikael Salminen tuloksellaan (-10). Ari Savolainen (-7) on toisena ja kolmatta sijaa tuloksessa -5 jakavat Kristian Kulokorpi ja Niklas Dahlgren.
Perttilän lauantain tuloskorttiin kirjattiin parien lisäksi viisi birdietä ja kaksi bogia. Tilastot kertovat miehen osuneen avauksillaan väylille vain kuusi kertaa ja lähestymislyönneillään viheriöille 13 kertaa. Putteja kirjattiin 28.
 

Peter Erofejeff sivusi kenttäennätystä WestStar Pro-Am Invitationalissa Messilässä

Peter Erofejeff sivusi kenttäennätystä Messilässä pelatussa WestStar Pro-Am Invitationalissa. Eurooppa Tourillakin useasti esiintynyt Erofejeff löi tauluun 68 (-4) lyöntiä ja kuittasi 2000 euron ykköspalkinnon. Patu vei nimiinsä myös kilpailun jälkeisen ammattilaisten kesken pidetyn lähimmäksi lippua kilpailun. Siitä saamansa 300 euron shekin hän lahjoitti avokätisesti Messilän junioreille. WestStar Pro-Am Invitationalin toisen sijan jakoivat Aasiassa ammattilaiskilpailuja kiertävä Janne Kaske ja Mikael Salminen kaksi alle tuloksella 70. Neljännen sijan tasasivat puolestaan Messilän loistavakuntoisen kentän paria sivuten 72 lyönnillä kiertäneet Tuomas Tuovinen, Peter Puhakka ja Henri Satama.

”Mahtava päivä jälleen kerran. Kenttä oli loistavassa kunnossa ja onhan Messilässä on aina nasta pelata”, totesi viime vuonna kisassa toiseksi sijoittunut Erofejeff. ”On ilo ja etuoikeus saada olla mukana näin hienosti järjestetyssä tapahtumassa keräämässä rahaa junioreille. Kiitoksen ansaitsevat siis myös Messilän puolesta järjestelyistä vastanneet Jani Perttilä ja Jarkko Kella, kiitteli Erofejeff.

Joukkuekilpailun ykköseksi golfasi Lahden Kevytrakenteen joukkue Mikko LumajaToni Ilonen pronaan Mikael Salminen

Prot vasemmalta oikealle: Tuomas Tuovinen, Henri Satama, Peter Puhakka, Mikael Salminen; Janne Kaske, Peter Erofejeff sekä Jarkko Kella ja Jani Perttilä

Ohessa päivästä tehdyt videot:  

 

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää golfyhteisömme palveluja ja kenttäolosuhteita Messilä golfissa. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulette saamaan tämän vuoden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon lämpimästi toivomme vastaavanne. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Seuraavat kyselykutsut lähetetään heinäkuun 25. päivä.

Ystävällisin terveisin,

Messilä Golf Oy

 

 

Helteinen Kevytrakenne Open pelattiin 17.6.

Kevytrakenne Open ja kauniin helteinen sää houkutteli Messilän kentälle mukavasti pelaajia. Pelaajat palkittiin vain yhdessä sarjassa paremman sijoituksen mukaan.

Scratchin voittoon ylsi Pasi Kilpinen tuloksella 75. Toisena samoin lukemin Erkki Soppela ja kolmanneksi suoriutui Juha Lindqvist tuloksella 80.

Tasoituksellisen lyöntipelisarjan korkeimmalle palkintopallille kiipesi Juha Ranivaara tuloksella 65. Toiseksi tiensä selvitti Kari Nurminen tuloksella 69 ja kolmanneksi Joonas Ehrukainen tuloksellaan 73. Juha Ranivaaralla oli onnistumisia jo ennen tämän päivän kilpailun voittoa. Eilen Messilän neljänneltä väylältä saaliina Hole-in-one.

– Se oli itseasiassa jo toinen. Tein aikanaan Jyväskylässä ensimmäisen. En tiedä johtuiko hyvä pelifiilis tänään holarista, mutta meillä oli hyvä ryhmä ja sattui sellainen pöljä päivä,  että tänään onnistui kaikki. Tietysti tällaisella kelillä, kun tulee kentälle, niin onhan se kivempaa kuin vesisateella.

Tänään 9,2:een tasoituksensa tiputtanut Ranivaara luonnehtii, ettei ole koskaan osallistunut kummempiin kisoihin ja voitto on tämän tason kisoissa hänen ensimmäisensä. Kovin montaa osallistumista avoimiin kilpailuihin ei miehen tasoitushistoriasta löydy. Joukkuekilpailuna pelattava Mid Night golf by Golfpoint -juhannuskilpailu tulevalla viikolla on seuraava etappi.

Pistebogey voiton vei Teemu Häyrinen pisteillä 44. Toisena Petri Hyvönen pisteillä 40 ja kolmantena Iiro Summa 39.

Naisten pistebogeysarjan voittoon löi Sirpa Ekola-Toivanen pisteillä 36, samalla tuloksella toisena Helena Koivula ja kolmantena Marja Heino tuloksella 33. Sirpa Ekola-Toivanen kertoo lähteneensä kisaan mukaan hieman yllättäen vasta tänä aamuna. Hän kertoo, että olo tuntui alusta asti hyvältä.

– Voi olla, että se siivitti sellaiseen tasaiseen tulokseen. Tänä kesänä en ole kyennyt pelaamaan omaan tasoitukseeni, mutta nyt siihen pystyin ja olen kyllä tyytyväinen

Ekola-Toivanen ei ole ensikertalainen kilpakentillä ja menestystä on tullut aiemminkin, mutta viimeisimmästä voitosta on ehtinyt kulua hieman aikaa.

– Olen osallistunut kisoihin vuosikausia silloin tällöin ja aion edelleen. Senioriliiton naisten 60/70V sarjan kilpailu on täällä Messilässä 11.7  ja siihen aion osallistua. Toivoisin, että sinne tulisi muitakin messiläläisiä.

Ekola-Toivanen kertoo harjoitelleensa viime viikolla Vierumäellä lähipeliään ja arvelee sen edesauttaneen tämän päivän menestystä.

– Huomasin, että lähipeli kulki hyvin. Kehittymisen varaa minulla olisi mentaalipuolella, että saisi säilymään sellaisen tasaisen hyvän fiiliksen koko kierroksen ajan.

Palkintojen jaossa läsnä olleiden kesken arvottiin vielä tapahtuman päätteeksi yllätyspalkintona Matkapoikien lahjoittama 200 euron lahjakortti ja tällä kertaa onni suosi Mohamed El-Ghaouita.

Teksti ja kuvat Jenny Mäkinen

Uusi messilagolf.fi -sivusto avattu

Nettisivustomme on uudistunut. Uuden WordPress –pohjaisen sivuston etusivulla ovat ajankohtaiset asiat, uutiset ja toimikuntien viimeisimmät päivitykset. Yläpalkin valikkojen järjestys noudattaa pääosin samaa tuttua logiikkaa kuin entisillä sivuillamme oli, joten moni asia löytyy ennestään tutun otsikon alta.

Uutta etusivuilla on oikean reunan 4-kuvavalikko, josta pääset siirtymään suoraan osakkaan, golfopetuksen, junioreiden tai ravintolan osioihin..

Sivun vasemmassa yläosassa on viime syksynä kuvattu esittelyvideo kentästä ja sen alapuolella suorat linkit Nexgolf kalenteriin Tapahtumat –otsikosta ja samoin suora linkki ajanvarausjärjestelmään.

Yläpalkista Messilä golfin alta avautuvat golfyhteisömme omat toimijat, toiminnan kuvaukset sekä vastuuhenkilöt. Täältä löytyvät myös Messilän golfyhteisölle määritellyt arvot, historia sekä ympäristöohjelma. Uutena toimintona on materiaalipankki, josta voi ladata mm. seuran ja eri toimikuntien logot sekä matkustusohjesäännön.

Toimikunnat –sivuilta löytyvät jatkossa kaikki toimikunnan julkaisemat tiedotteet, sekä toimikuntien puheenjohtajien yhteystiedot ja toimikunnan kaikki jäsenet. Julkaistut tiedotteet näkyvät myös uutisfeedinä etusivulla..

Etusivun alaosasta tai yläpalkista Pelaamisen alta löytyvät palvelujen aukioloajat sekä kentän päivittäiset tiedot. Kenttä osioon tulee tieto myös kentällä tehtävistä hoitotoimenpiteistä, jotka pelaajan on hyvä tietää.

Sivun alaosasta voit tilata Uutiskirjeen, mikäli et vielä ole ollut jakelulistalla. Messilä golfin Facebook sivun uusimmat uutiset päivittyvät etusivun oikeaan reunaan.

Käyttäjien palautetta otamme mielellämme vastaan sivuston edelleen kehittämiseksi. Suora palautelinkki löytyy Yhteystiedot –sivulta.

Tiedotustoimikunta

 

Toimintasuunnitelma 2017

Kokoonpano

Juha Taskinen (pj), Ilkka Varmavuo ja Arja Byman

Tavoitteet

Tiedostustoimikunnan tavoitteena kaudella 2017 on olla tarvittaessa apuna eri toimikuntien tapahtuma tiedottamiseen liittyvissä asioissa sekä pyrkiä dokumentoimaan kauden tapahtumia. Toimikunnan tavoitteena on kokoontua kauden aikana vähintään kaksi kertaa.

Golffari Bulletin – Uutiskirje

Seuran sisäinen tiedotus toteutetaan viime vuotiseen tapaan sähköisellä Golfari Bulletin – uu- tiskirjeellä. Tavoitteena on, että kaikille seuran jäsenille suunnattuja uutiskirjeitä toimitetaan kauden aikana vähintään neljä ja pelkästästään naisille suunnattuja uutiskirjeitä vähintään kaksi. Tietotustoimikunta vastaa myös heinäkuussa pelattavan myös Seiväs Pro Am -ammatti- laiskilpailun tiedotuksesta.

Internet sivusto

Päivitysten tekemistä ja uutisointia seuramme kotisivuille jatketaan entiseen tapaan. Tarkoituksena on myös edelleen aktivoida yhdessä juniortoimikunnan kanssa junioreiden omaehtoista tiedottamista Messillä Juniors –sivustolle.

Jatketaan keskustelua verkkosivujen kehittämisestä yhdessä MeG Oy:n kanssa.

Ilmoitustaulut

Tiedotustoimikunta jatkaa edelleen ilmoitustaulujen sekä ykköstiin info-taulun päivitystä ja ylläpitoa, sekä huolehtii osaltaan niiden siisteydestä sekä ajan tasalla pitämisestä.

Uutisointi paikallisesti ja valtakunnallisesti

Toimikunta vastaa myös jatkossa seuramme jäsenten kansallisen ja kansainvälisen golfmenestyksen sekä Messilässä järjestettävien arvokilpailujen uutisoinnista paikallislehtiin, Greeniä Koko Seutu -sivustolle sekä valtakunnalliseen golfmediaan.

Koulutustila

Tiedotustoimikunta tekee esityksen rmiten seuran historiaa voitasiin dokumentoida juuri remontoidun koulutus- ja kokoustilan seinillä.

Tiedotustoimikunnan puolesta

Juha Taskinen

 

Tiedotustoimikunta 2017

Tällä sivulla tiedotustoimikunta julkaisee uutisia golfkilpailuista ja tapahtumista kauden aikana.

Tiedotustoimikunta: Juha Taskinen (pj), Ilkka Varmavuo ja Arja Byman

Tavoitteet: Tiedostustoimikunnan tavoitteena kaudella 2017 on olla tarvittaessa apuna eri toimikuntien tapahtumatiedottamiseen liittyvissä asioissa sekä pyrkiä dokumentoimaan kauden tapahtumia.

Golffari Bulletin – Uutiskirje: Seuran sisaäinen tiedotus toteutetaan viime vuotiseen tapaan sähköisellä Golfari Bulletin -uutiskirjeellä.

Internet sivusto: Päivitysten tekemistä ja uutisointia seuramme kotisivuille jatketaan entiseen tapaan.

Ilmoitustaulut: Tiedotustoimikunta jatkaa edelleen ilmoitustaulujen sekä ykköstiin info-taulun päivitystä ja ylläpitoa, sekä huolehtii osaltaan niiden siisteydestä sekä ajan tasalla pitämisestä.

Uutisointi paikallisesti ja valtakunnallisesti: Toimikunta vastaa myös jatkossa seuramme jäsenten kansallisen ja kansainvälisen golfmenestyksen sekä Messilässä järjestettävien arvokilpailujen uutisoinnista paikallislehtiin, Greeniä Koko Seutu -sivustolle sekä valtakunnalliseen golfmediaan.

Tiedotustoimikunnan puolesta,
Juha Taskinen

Tiedotustoimikunta

Juha Taskinen, pj
[email protected]
+358 400 4914 92

Ilkka Varmavuo

Arja Byman