Tiedotustoimikunta tiedottaa 


Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Messilä Golfia. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

 Tulette saamaan kauden aikana kyselykutsun sähköpostiinne, johon toivomme lämpimästi vastaavanne. Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana.
Jäsenistö on jaettu satunnaisesti kolmeen ryhmään, joista ensimmäiselle kyselykutsut lähetetään 29.5.

Ystävällisin terveisin,
Messilä Golf Oy

 

 

 

Pro:n varauskalenteri työn alla

Nettisivuillemme rakennetaan varauskalenteria pro:n opetustunneille. Tällä hetkellä kalenteri on ajoittain näkyvissä sivun oikeassa alareunassa.

Kalenteri on tällä hetkellä testausvaiheessa, eikä sen kautta vielä voi varata tunteja. Pahoittelemme, että ohjelman testaaminen ja loppuun rakentaminen edellyttää kalenterin näyttämistä julkisella puolella. Varauskalenteri saadaan toimintaan noin viikon sisällä ja tiedotamme sen käyttöönotosta heti kun saamme sen toimintaan.

Tällä hetkellä pron tunteja voi varata puhelimitse 040 5425 393 tai sähköpostilla [email protected]

 

 

Cobran mailademo

Kauden ensimmäinen mailademo rangella maanantaina 14.5 klo 14-18. Tervetuloa testaamaan Cobran uutuusmailat! Testipäivänä hyviä tarjouksia Cobran mailoista.

Messilän kenttä auki 2.5. klo 10 alkaen

Messilän kenttä avataan 2.5, ensin talvi viheriöille. Ajanvaraus toimii Nexgolf -tunnuksin 25.4 klo 10:30 alkaen.

Ravintolapalvelut käynnistyvät normaalisti 2.5 alkaen. Uusi lounaslista on jo päivitetty sivuillemme.

Pyydämme huomioimaan, että kausivastikkeen viimeinen erä, 240 euroa erääntyy maksettavaksi 10.5. Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, lukkiutuu pelioikeuden käyttöoikeus eräpäivän jälkeen ja avautuu uudelleen suorituksesta kahden pankkipäivän sisällä.

Tervetuloa pelaamaan ja iloista kauden alkua!

Messilä golf, tj

Bägipaikan lunastus 11.5 mennessä

Viime kaudella voimassa olleen bägipaikan voi lunastaa cm-pisteestä 11.5 mennessä, jonka jälkeen vahvistamattomat paikat luovutetaan eteenpäin.

Ala bägivaraston paikat luovutetaan ensisijaisesti liikuntarajoitteiselle pelaajalle.
Ylä bägivarastossa on tilaa myös uusille asiakkaille.

Bägipaikan lunastusajat cm-pisteestä ovat:

ma 23.4 – pe 27.4 klo 14–18.
la 28.4 – su 29.4 klo 10–14.
2.5  alkaen cm-piste on jo normaalisti auki arkisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 8–16

Lunastamatta jääneistä paikoista saamme tiedon 11.5 jälkeen.

 

Range auki, mutta kentän avaamista saamme vielä hetken odottaa

Messilän range on avattu 19.4 ja poletteja voi ostaa klubin cm-pisteestä aukioloaikoina. Aukioloajat on ilmoitettu www.messilagolf.fi -etusivulla.

Poletin hinta on kaksi euroa ja irto polettien lisäksi myynnissä on ladattava nappi, jonka hinta on kuusi euroa (pantti). Minimilatausmäärä per kerta on 10 kpl.
Viime vuonna ladatun napin käyttöä voi jatkaa ilman päivitystoimenpiteitä.

Meg osakkaan etukortilla latauksesta saa -50 % alennuksen. Osakkaan etukorttien käyttö jatkuu entisellään, eikä korttia tarvitse vaihtaa, eikä päivittää.

Kentän osalta emme vielä pysty kertomaan avauspäivää. Kenttä on vielä osittain jäässä ja tilannetta seurataan päivittäin. Ensimmäisessä vaiheessa on mahdollista, että avaamme yhdeksän reikää talviviheriöille. Asiasta tiedotetaan nettisivuillamme heti kun päätös tehty.

Kuten alla olevista kenttämestarin ottamista  kuvista näkyy, lunta kentällä on vielä 19.4 paikoittain.

 

 

Ratkaisu yhteislähtö -kilpailupäivien muulle pelaamiselle:

Yhteislähtönä järjestetty kilpailu sulkee kentän muilta pelaajilta usein pidemmäksi ajaksi kuin 1-tee lähtönä järjestetty kilpailu. Yhteislähtö on kuitenkin usein kilpailun sponsorin ja pelaajien toivoma, koska kilpailupäivä ei veny palkintojen jaon ja järjestelyjen kannalta kohtuuttoman pitkäksi

Kokeilemme tulevalla kaudella uutta pelitapaa yhteislähtökilpailun jälkeen. Kenttä on suljettu klo 14.59 asti kilpailulle, mutta klo 15 alkaen lähdöt ovat varattavissa kahdelta tiiltä 2,5 tunnin ajan.

Käytännössä ajanvaraus toimii normaalisti nettiajanvarauksen kautta.

Lähdöt ovat 10-minuutin välein siten, että lähdöt 15:00, 15:10, 15:20, 15:30 jne ovat 1-teeltä.

Varauskirjalla lähdöt 15:01, 15:11, 15:21 jne. ovat 10-teeltä.

Lähtötee on merkitty varauskirjan info -ruutuun tiedoksi!

Puolikkaan kierroksen ja 2,5 h jälkeen on mahdollista automaattisesti jatkamaan jälkipuoliskolle, koska varauksia otetaan kilpailupäivinä vain 2,5 tuntia kummallekin lähtö teelle, eli klo 17.30 asti.

Toivomme tämän järjestelyn helpottavan kilpailupäivien pelivaraustilannetta. Kaudella 2018 järjestely on voimassa yhteislähtönä pelattavien kilpailujen jälkeen.

 

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin maanantaina 19.3.

Yhdistyksen vuosikokouksessa vahvistettiin Tilinpäätös 2017, sekä Toimintakertomukset 2017 ja Toimintasuunnitelmat 2018 alla esitetyn mukaisina.

Uutena Naistoimikunnan puheenjohtajan ja -kapteenin tehtävässä aloittaa Satu Suihko. Puheenjohtaja Ilkka Varmavuo, kapteeni Jarkko Kella ja johtokunnan muut jäsenet Kari Rantanen, Erkki Kortelainen, Juha Taskinen, Juha Ranivaara, Olli Selin ja Kimmo Lempinen jatkavat tehtävissään.

Yhdistyksen vuosikokous teki yksimielisen päätöksen Meg Juniorituki Oy -nimisen tytäryhtiönsä myynnistä Messilä Golf Oy:lle, jonka mahdollisuudet tukea ja kehittää junioritoimintaa ovat yhdistystä vahvemmat.

Messilän Golf ry
Johtokunta

2017 Tilinpäätös

2017 Toimintakertomus

2018 Toimintasuunnitelma

 

 

 

 

Tiedotustoimikunta

Juha Taskinen, pj
[email protected]
+358 400 4914 92

Ilkka Varmavuo

Arja Byman