+358 40 866 8800 caddiemaster@messilagolf.fi

Kokoonpano

Juha Taskinen (pj), Ilkka Varmavuo ja Arja Byman

Tavoitteet

Tiedostustoimikunnan tavoitteena kaudella 2017 on olla tarvittaessa apuna eri toimikuntien tapahtuma tiedottamiseen liittyvissä asioissa sekä pyrkiä dokumentoimaan kauden tapahtumia. Toimikunnan tavoitteena on kokoontua kauden aikana vähintään kaksi kertaa.

Golffari Bulletin – Uutiskirje

Seuran sisäinen tiedotus toteutetaan viime vuotiseen tapaan sähköisellä Golfari Bulletin – uu- tiskirjeellä. Tavoitteena on, että kaikille seuran jäsenille suunnattuja uutiskirjeitä toimitetaan kauden aikana vähintään neljä ja pelkästästään naisille suunnattuja uutiskirjeitä vähintään kaksi. Tietotustoimikunta vastaa myös heinäkuussa pelattavan myös Seiväs Pro Am -ammatti- laiskilpailun tiedotuksesta.

Internet sivusto

Päivitysten tekemistä ja uutisointia seuramme kotisivuille jatketaan entiseen tapaan. Tarkoituksena on myös edelleen aktivoida yhdessä juniortoimikunnan kanssa junioreiden omaehtoista tiedottamista Messillä Juniors –sivustolle.

Jatketaan keskustelua verkkosivujen kehittämisestä yhdessä MeG Oy:n kanssa.

Ilmoitustaulut

Tiedotustoimikunta jatkaa edelleen ilmoitustaulujen sekä ykköstiin info-taulun päivitystä ja ylläpitoa, sekä huolehtii osaltaan niiden siisteydestä sekä ajan tasalla pitämisestä.

Uutisointi paikallisesti ja valtakunnallisesti

Toimikunta vastaa myös jatkossa seuramme jäsenten kansallisen ja kansainvälisen golfmenestyksen sekä Messilässä järjestettävien arvokilpailujen uutisoinnista paikallislehtiin, Greeniä Koko Seutu -sivustolle sekä valtakunnalliseen golfmediaan.

Koulutustila

Tiedotustoimikunta tekee esityksen rmiten seuran historiaa voitasiin dokumentoida juuri remontoidun koulutus- ja kokoustilan seinillä.

Tiedotustoimikunnan puolesta

Juha Taskinen