Hei, olen Dimi, 40-vuotias Messilä golfin osakas.

Urheilu on ollut tärkeä osa elämääni – 9-vuotiaana aloitin alppihiihto harrastuksen. Vuonna 2000 siirryin freestylehiihdon (”new school”) pariin, jossa kilpailin SM-tasolla slopestylessa ja half-pipessa. Edelleen talvisin lasken mieluummin parkkia ja half-pipeä. Kesäksi löytyi uusi harrastus, joka vei täysillä mukaan – se on golf. Myös kuntosalilla rauta nousee, ympäri vuoden.

Olen pyörinyt Rukalla 15 vuotta. Tein töitä hiihtokoulussa, vuokraamossa, suksihuollossa, Ruka Parkin huoltajana, Rukakeskuksen myyntipalvelussa sekä AsteBrandstoressa myyjänä. Työskentelin ennen Lahteen kotiutumista myös urheiluvälinemyyjänä Helsingin Forumin Intersportissa, myöhemmin Lahden Karisman Intersportissa.

Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen hierojakoulusta. Viihdyn tällä alalla ja haluan auttaa omia asiakkaita jaksamaan ja pärjäämään arjessa paremmin tarjoamalla yksilöllistä hierontapalvelua sekä jakamalla lihashuoltoon liittyvää tietoa. En ole taikuri enkä kaikkea voi parantaa, mutta minulta löytyy paljon hyviä temppuja takataskusta.

Tarjoan 20% edun omasta palvelustani Messilä Golfin osakkaille vuodelle 2023. 

Varaus onthespot sivun kautta ja alennuksen saa maksun yhteydessä esittämällä osakaskortin. Alennus koskee ainoastaan minun palveluitani, tässä yrityksessä on monta hierojaa ja jokainen on yksityinen elinkeinonharjoittaja. Toimipiste on Salpausselkä Parkissa.

Yhteystietoni sekä hinnaston ja ajanvarauslinkin löydät MeG-osakkaan liikunta ja golfharjoittelueduista, lue lisää.