Karsinnan voittajapari saa kisapaikan WAGC 2023 parikilpailun Suomen karsintafinaaliin, joka pelataan 2 päiväisenä kilpailuna Lakeside Golfin Pirunpelto ja Järvenranta kentillä  Suomessa 2.-3.9.2023.  Karsintafinaalissa ensimmäisenä kisapäivänä pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli best-ball eli jokaiselta pelatulta reiältä lasketaan vain peliparin parempi nettotulos joukkueen tulokseksi ja kilpailu pelataan ¼ tasoituksin eli  pelaajan tarkka tasoitus  jaetaan neljällä, mistä muodostuu pelaajan tarkka tasoitus karsintakisaan kentän slopen mukaisesti. 

Karsintafinaalin toisena kisapäivänä pelimuotona on 18 -reikäinen pariscramble ja kilpailu pelataan ¼ tasoituksin eli kummankin pelaajan tarkka tasoitus lasketaan yhteen ja se jaetaan neljällä, mistä muodostuu kilpailuparin tarkka tasoitus kentän slopen mukaisesti. Tasoitus ei voi olla suurempi kuin alemman tasoituksen omaavan pelaajan tarkka tasoitus.  

Kahden kisapäivän yhteistulos ratkaisee voittajan ja Finaalin voittajapari lähtee edustamaan Suomea Team Finland -joukkueen jäseninä marraskuussa kansainväliseen WAGC Invitational 2023 finaaliin Thaimaan Phukettiin.

Lisäksi jokaisessa karsintakisassa kolme (3) parasta peliparia ja erikoiskilpailujen voittajat palkitaan lahjakorteilla/tuotepalkinnoilla. 

Lue lisää kilpailusta

Voittajaparit Messilässä:

  • 1. Paavo Aaltonen ja Iiro Vilonen, PGC jatkavat karsintafinaaliin 2.–3.9. Lakesideen
  • 2. Petri Tiainen GT ja Teemu Tiainen Kurk
  • 3. Timo Lehtonen PBG ja Marko Polvi SHG

Erikoiskilpailuissa lähimmäksi lippua väylä 12 Harri Vähävuori (2,05 m) ja lähimmäksi lippua 2:lla väylä 7 Paavo Aaltonen (0,63 cm)

Onnea voittajille!

Kaikki kilpailutulokset tästä.

Karsintakilpailut ja tähän mennessä finaaliin selvinneet.

Kilpailupäivän sää oli viileä, mutta aurinkoinen. Voittajapari totesi puheessaan Messilän kentän olevan hyvässä kunnossa jo kauden tässä vaiheessa ja kestävän hyvinkin vertailussa etelä suomen kenttiin.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille, kilpailun järjestäjälle ja sponsoreille!