Vajaan kahden viikon päästä pelattavaan WestStar Pro-Am Invitationaliin on ilmoittautunut nippu kovia pelureita.

Yksi nimekkäimmistä Messilän viheriöillä nähtävistä pelaajista on Aasiassa ammattilais-toureja kiertävä Janne Kaske.

Kaske on pelannut viimeiset kolme vuotta lähinnä Asian Development Tourilla sekä Kiinan PGA Tourilla. Jannella on myös useita startteja Aasian Tourilla. Vuonna 2015 Kaske voitti kaksi Asian Development Tourin osakilpailua ja oli kokonaisrangkingin 7:s.

Myös Finnish Tour rankingin top 4:stä kolme on paikalla Messilässä. He ovat kärkipaikalla majaileva tuore reikäpelin Suomen mestari Mikael Salminen, sekä Peter Erofejeff (3.) ja Niclas Hellberg (4.). Kaikilla kolmella on jo voittosarakkeessa merkintä tämän vuoden kotimaan kiertueelta.

Myös Erik Myllymäki (kuvassa) on paikalla puolustamassa viimevuotista voittoaan. Kasken lisäksi lisää ”kansainvälisyyttä” kisaan saadaan Nordic Leagueta pelaavan Jonas Haglundin myötä. Muita mukana olevia ammattilaisia ovat mm. Henri Satama, Niklas Dahlgren sekä Messilän omat miehet Jani Perttilä ja Marko Kumm.

Muiden ammattilaispelaajien nimet julkaistaa lähempänä kisaa, mutta jo tässä vaiheessa voidaan todeta, että Messilässä tullaan näkemään kesän kovatasoisinta golfia.
Tervetuloa siis seuraamaan jälleen huippugolfia paikan päälle Messilään.

West Star Pro Am pelataan perjantaina 28.7. klo 12 alkaen. Mukaan mahtuu vielä muutamia joukkueita eli vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan huippunimien seuraan.

Kuvat ja teksti Juha Taskinen